Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / 2 / 0
buszek standardowo do jedzenia, a na wieczorek to juz do wyboru do koloru ;)
albo grzyby na świąteczne przemyślenia, albo jakieś opio na rozluźnienie
https://hyperreal_upp
  • 1317 / 335 / 12
Sylwester Sylwestrem, ale jak święta to obowiązkowo trzeba porządnie podjeść przy wigilijnym stole żeby być solidne przygotowanym do pasterki.

Zawsze bujałem sie z takim towarzystwem, że tradycyjnie robiliśmy osiedlowy alko-plener, wówczas piliśmy wódkę w akompaniamencie spida. Nawet jak poznałem młodsze towarzystwo na innych terenach to schemat był podobny tylko amfetamina została zastąpiona jakimiś ketonowymi kryształami. Zielska prawie nikt wtedy nie jarał, jak juz to tylko po małym buniu.

Uważam, ze taki mix jest idealny na święta, bo o to w nich przecież chodzi - żeby spotkać sie z najbliższymi ryjcami.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3 / 2 / 0
Ja wam powiem tak - futer bez gibona, to jest jak żołnierz bez karabina hehe
  • 32 / 14 / 0
jak zwykle we święta pewnie będe walil dzień w dzień czteropak kustosza i dopalał skunem z kioskówy
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.