Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
05 stycznia 2022crocodilla pisze: Antyhistamin nie bierzesz, bo badania alergiczne, ale opioid działający histaminowo już tak. No żelazna logika.
07 stycznia 2022PanSlyszacy pisze: Czy jak wezmę Skudexę to po 2,3 godzinach można dorzucić lek przeciwalergiczny lewocetyryzyny dichlorowodorek? ostatnio po Skudexie to całe ciało mnie swędziało, pokrzywka mi wyskoczyła a nigdy wcześniej jej nie miałem bezpieczne jest łączenie Skudexy z Lirra Gem?
Mnie tam tramadol zawsze ładnie lulał, oczka się same zamykały :p pobudzenie tylko na wejściu.
Jestem 3 dni po ekstrakcji zębów mądrości, normalnie działa ibuprofen 600mg na 6 godzin, ale że przypomniało mi się, że dostałam kiedyś skudexe, postanowiłam zażyć. Wieczorem o 20:30 wzięłam jedynie 2 tabletki 75mg + 25mg. Jakież było moje zdziwienie, kiedy ból ustąpił całkowicie, poczułam się autentycznie jakby ktoś znieczulił mi twarz. No i wrażenie ciała tak ciezkiego, że nie chce ci się nawet palcem u stopy ruszyć.
Przyjemne uczucie trwało może z 2h, a później zaczęła się moja "męka". Z reguły nie jestem panikarą jeśli chodzi o substancje, ale tu trochę się obsralam. Nie moglam zlapac glebokiego oddechu, musialam się skupić na tym na maxa, zawroty głowy, swedzenie ciala (oczywiście, ze nie zazylam antyhistamin przed, bo na chuj ) no i tragiczna bezsenność.. Bylam totalnie zmęczona, mimo to nie moglam zasnac. Cialo sflaczale jak po benzo, a mozg nakurwia fikolki. W koncu "zasnelam" o 3 nad ranem, obudzilam sie o 7 z takim bólem glowy, jakbym conajmniej kratę browarów wczoraj sama wypila.
Ogolnie nie mam pojęcia dlaczego po 150mg tramadolu moje ciało zareagowało w ten sposób, ale raczej juz tego nie powtórzę. Dodam, ze w zeszlym tygodniu 4 z 7 dni to byly chille na diazepamie, max 20mg. Ale nie wiem czy to ma wplyw po 72 godzinach.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Prezes PZU Ukraina odwołany. Straż graniczna wykryła w jego samochodzie narkotyki
Odwołanie prezesa PZU Ukraina potwierdziła już centrala PZU. — Dymisja jest spowodowana utratą zaufania do wymienionego menedżera – wyjaśnił w odpowiedzi na pytania Radia Zet Zbigniew Baranowski, dyrektor do spraw relacji z mediami w PZU.
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych
Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.
Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami
Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.