Kodeina - wątek ogólny vol. III
Moderator: Opioidy
scalam - jsc
Ja dojeblalem do tolerancji rzędu 1260mg, nie wspominając że na start telfexo. Chujnia. Za drogi gips, a dalej wpierdalam. Chociaż ostatnio 16 czopów w dupala 15mg feno w luminalu dobrą podkładkę zrobiło
13 czerwca 2018Matrixar pisze: Ale dychy to ja jeszcze w życiu nie płaciłemHe, dobre sobie. "Polecam" apteke sieciówke w sercu Małopolski w pewnej galerii, 12,50 za 10 sztuk. Jak to usłyszałem, to mi serce stanęło i powiedziałem jak jakiś jebniety "ja tego nie chce" i wyszedłem XD
Ładni chłopcy, brzydkie zabawy - o kinie, które nie potrafi zerwać ze swoimi narkotykowymi nawykami
W tym tygodniu Timothée Chalamet rozsypuje krystaliczną metamfetaminę w charakterze przynęty na filmowe nagrody. W przyszłym Clint Eastwood będzie przemycał koks w ramach odważnego komentarza do bieżących problemów społecznych. Kiedy kino skończy z nadużywaniem narkotyków?Polak po narkotykach gonił samochodem samolot na lotnisku
Samochód marki BMW z polską rejestracją wtargnął na teren płyty lotniska w Hanowerze, a następnie gonił jeden z samolotów.Ma ktoś jakiś sposób na podbicie jeśli diphergan, pieprz, grejfrut i pusty żołądek nie działają? Aviomarin i Apap noc może delikatnie, ale nie widzę sensu jeśli prawie nieodczuwalnie
A jednak mam opory przed przekraczaniem dawek 500mg
Po tym mixie cała noc nieprzespana, dosłownie ani sekundy, w dzień żadnych stymulantów. Czy to normalne przy tej substancji?
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
Ja bym próbował, w sumie jest szansa na tramal w takim wypadku.
Żyć w trudzie, a nie ćpać pić wudzie
A czy po antidolu jest ciężej zasanc czy latwiej ? :wall:
Przecież obydwa leki zawierają kodeine, watpie ze sulfo miesza cos ze snem.
Pozytywnie ;)
14 czerwca 2018Migomat pisze: Po kodzie thicodinie jest ciężej zasnąć czy łatwiej ?Mi po każdym opioidzie ciężko zasnąć - chyba, że opioid sam w sobie wywoła śpiączkę/sen jak to ma miejsce w przypadku fentanylu i/lub jego pochodnych.
High-functioning Drug Addict Guideline/Moje życie jako wysokofunkcyjny narkoman
Kliknij TUTAJ, a natychmiastowo poprawisz sobie samoocenę (gwarantuję)
F11.3/F19.1., F84.5, F33.2 ,R45.8 ,Z91.5
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata