Kodeina - wątek ogólny vol. III
Moderator: Opioidy
16 lipca 2019Drevolt pisze: od 2 dni kody nie biore i czuje sie tak zjebanie ze szok, najgorszy jest ten bol psychiczny, czuje sie jakbym czynil bardzo zle nie wrzucajac kodyZawsze tak jest, gdy odstawiasz "na siłę", albo bo musisz. Jeśli sam nie czujesz, że chcesz odstawić - po prostu, a nie dlatego, że nie wyrabiasz z hajsem etc. zawsze będzie ten dół. Jeśli jesteś już zmęczony tym życiem i chcesz to zmienić dla siebie, to zależy od stażu i dawek, ale możesz mieć o wiele mniejszego doła, lub nawet całkowicie go uniknąć.
po prostu psychiczna rozpierdolka ale juz jutro mam nadzieje sobie przygrzeje tyle ze juz nie kode
Poradnik Uliczne BHP – przykłady sytuacyjne
Czym jest „Uliczne BHP”? Jest to umowna i potoczna nazwa na wspólne określenie zasad, według których poruszamy się w publicznej przestrzeni. Są to wewnętrzne wzorce dotyczące naszego prywatnego bezpieczeństwa. Stworzone samodzielnie bądź grupowo, w oparciu o okoliczną sferę działań. Ustalone przez nas i srodze przestrzegane. Jest to kawałek teorii, który stosowany w praktyce odczuwalnie zwiększa szanse na uniknięcie przykrych sytuacji.Święty Mikołaj i elf urządzili nalot na dilera narkotyków [WIDEO]
Święty Mikołaj wraz z elfem, swoim wiernym pomocnikiem, odwiedzili jeden z domów w Limie, stolicy Peru. Nie mieli jednak przy sobie prezentów dla grzecznych dzieci - Mikołaj był natomiast wyposażony w ogromny młot, którym wyważył drzwi. Tak zaczęła się akcja policjantów w przebraniach, walczących z handlarzami narkotyków.W moim przypadku przychodził już po ok 1.5- 2 h od pominięcia dawki (brałem 1.5 g systemem 450 rano i 1050 wieczorem) i trzymał mocno minimum 5 dni. Dojście do stanu, gdzie ból był już bardzo niewielki zajmowało mi 7 dni.
Wyjątkami od tej reguły były wyloty do ciepłego kraju, gdzie kodeina jest tylko na RC. To w jakiś sposób kołowało mój mózg tak, że skręt był minimalny i trwał może 2 dobry.
jezus_chytrus pisze:brałem 1.5 g systemem 450 rano i 1050 wieczoremCzyli jadles 3 paczki rano i 7 paczek wieczorem lacznie 10 paczek leku dziennie? Jak dlugo to trwalo? Z czystej ciekawosci.
Musiales miec jakies nieograniczone fundusze :D
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
16 lipca 2019OdwiertKorzenny pisze: @Drevolt dlugo grzales kode i jakie dawki ?od polowy 2015 roku
hel wreszcie ?
do 2017 wrzucalem z 3-4 razy na tydzien, od 2017 zaczalem wrzucac codziennie a jakos od kwietnia 2017 wrzucalem juz po 2-3 razy dziennie potem to juz caly czas praktycznie 3 razy dziennie 300 albo 240 mg czyli dziennie potrafilem pochlanac 3-4 paczki 16 tabletkowe, wydawalem po 40zl czasami dziennie na kode
maly skret zaczynal mi sie gdy wzialem np. rano a potem przez caly dzien juz nie i dopadal mnie nad ranem nastepnego dnia
najlepsze jest to ze do takiego skreta jakiego mialem teraz doprowadzilem moze z 3 razy czyli dni w ktore nie bralem kody bylo moze z 6 razem
no i na hel sie nie przesiadam, to bylby za duzy skok
I anioł ciągle pruje na trąbach powietrznych i kieruje wichry
Można powiedzieć, że w tej niechlubnej dziedzinie życia opio ćpuna byłem wyjątkowo bezczelny, ale i skuteczny (wiem, żadna chluba).
Moje historie pewnie jeszcze kilka osób pamięta.
Pozdrawiam!
Paweł
Na czacie siedzi 1934 uczestników Wejdź na czata