Sytuacje kryzysowe: Sprawy pilne WARNY ZA OFF TOP-regulamin w 1 poscie
Moderatorzy: Wszyscy moderatorzy, Zdrowie
ONZ uznaje, że marihuana ma właściwości lecznicze. To przełom?
ONZ zmieniła klasyfikację marihuany i w końcu uznała jej właściwości lecznice, a Izba Reprezentantów amerykańskiego Kongresu przegłosowała ustawę dekryminalizującą posiadanie konopi i wymazującą wyroki za to przestępstwo. Ostatnie tygodnie to dobre wieści dla działaczy na rzecz racjonalnego podejścia do marihuany.Wynajęli luksusowe wille na Lanzarote, aby zrobić z nich magazyny kokainowe
Gangsterzy wynajęli luksusowe wille na wyspie Lanzarote, tylko po to, aby ukrywać tam kokainę przemycaną z Ameryki Południowej. Narkotyki były odbierane na morzu, w pobliżu Wysp Kanaryjskich i dostarczane na ląd szybkimi łodziami. Dobrą passę gangsterów przerwali hiszpańscy funkcjonariusze, którzy wespół z DEA zatrzymali sześciu członków grupy i przejęli ponad 268 kg kokainy.Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Pierwsza kreska (meth) godzina 14:00
Druga około godziny 17:00
Ból głowy oraz nudności pojawiły się około 00:00 więc wykluczam przedawkowanie.
Postanowiłem chwilę po północy wziąć jeszcze jedna mała kreskę lecz bez zmian.
Nadciśnienie tętnicze?.
Miałem już podobne sytuację lecz na zwalę na drugi-trzeci dzień i było to zupełnie inne odczucie niż teraz.
Czuje się strasznie jakbym złapał bad tripa. Nie jestem początkującym lecz miałem krótka przerwe (miesiąc czasu) do dzisiaj.
Jakieś sugestie?
31 marca 2020RaZor66 pisze: Witam, opiszę najpierw moje objawy. Boli mnie głowa w zależności od ułożenia ciała lecz ból przewyższa w okolicy zatok do tego dochodzą nudności, byłem już wymiotować, sytuacja z nudnościami trochę się poprawiała, lecz nadal je odczuwam.Mierzyłeś ciśnienie? Jeśli nie to nie wiem na co czekasz. Idź do jakiej apteki i to zrób. A tak poza tym magnez, potas w dużych ilościach. Do tego witaminy, minerały, makro i mikro elementy. W przypadku jeśli ciśnienie będzie wysokie to weź benzo np Realnium i do tego chłodna kąpiel. Jeśli nie zacznie spadać jedź na pogotowie.
Nadciśnienie tętnicze?.
Miałem już podobne sytuację lecz na zwalę na drugi-trzeci dzień i było to zupełnie inne odczucie niż teraz.
Czuje się strasznie jakbym złapał bad tripa. Nie jestem początkującym lecz miałem krótka przerwe (miesiąc czasu) do dzisiaj.
Jakieś sugestie?
31 marca 2020RaZor66 pisze: Witam, opiszę najpierw moje objawy. Boli mnie głowa w zależności od ułożenia ciała lecz ból przewyższa w okolicy zatok do tego dochodzą nudności, byłem już wymiotować, sytuacja z nudnościami trochę się poprawiała, lecz nadal je odczuwam.A masz wgl pewnośc że na pewno metę czystą dostałeś ?? Może wgl to jakiś chuiowy keton jest skoro działa inaczej i "źle"
Nadciśnienie tętnicze?.
Jakieś sugestie?
Na czacie siedzi 1973 uczestników Wejdź na czata