Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / 2 / 0
Nie polecam, jeśli wiesz że może się skończyć na większej liczbie alkoholu, niż ten który w neutralnej sytuacji by ci nie zaszkodził (tzn. 100% brak efektów w dniu jutrzejszym oraz niski/znośny stan upojenia). Wypielem co prawda zaledwie 5 może 6 piw, nie jest to tragedia ale na moją głowę, w innym wypadku, po zaledwie czterech czuję że styka i piąte będzie wysokim upojeniem, które zakończy się kacem/wymiotami. No po prostu nie wsiadajcie w "helikopter" jak zamierzacie brać ;).
Poza' naturalnym' bełkotem, który opisał w 6 godzin (z nieświadomym tego iż brałem, człowiekiem co jedynie pił) było gorzej, ponieważ... Cóż, w sumie to piszę na świeżo - bania pulsuje, ciśnienie jakbym był napojem gazowanym zrzuconym z 10 piętra. Porównanie idiotyczne, ale nie dla osoby, która wie co czuję.
Więc jak widać, nie warto się tak bawić i obie substancje konsumować osobno, najlepiej nie "dzień po" bez różnicy co do kolejności.
Chociaż niewielka ilość, mam na myśli pico/meth/ice czyli 0,03/0,05mg (1/10 przeciętnej kreski, więc bombka lub lekki snif) może pomóc przed chlaniem (nadal polecam nie do oporu) jeśli chcemy wypaść lepiej niż wymioty po 3 harnasiach z promocji {wiem coś o tym ;)}.

Każdy zna moralniaka po alko, bywa straszny ale zawsze jest do ogarnięcia, każdy kto zażywał twarde wie jaki jest moralniak po twardym, tutaj 1+1 daje 2 więc jeśli już to chociaż coś wszamać pożywnego 2-3h przed, żeby fizyczność była jako tako, oj to też ważne.

A ja właśnie lecę w kime, aby jeśli zasnę, jutro obudzić się z myślą że 'wczoraj' odwalilem tyle, że najchętniej to bym z sobą skończył. To tak *puentując*, jeśli ktoś ma nadal wątpliwości. Zabawa super, ale biologii nie oszukasz :).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.