Tramadol + SSRI (antydepresanty)
Moderator: Opioidy
Video meliora proboque, deteriora sequor.
"Zażywasz - przegrywasz", czyli 20 lat zakazu posiadania narkotyków w Polsce
W lata 90. wchodziliśmy z marszałkiem Sejmu, którego rodzina paliła marihuanę i nie łamała w ten sposób prawa. Kończyliśmy je z jednym z najsurowszych praw narkotykowych w Europie. Mija właśnie 20 lat od kiedy w naszym kraju zakazano posiadania narkotyków na własny użytek.Uzależnieni w pierwszej grupie szczepionych na Covid-19. Szczepionkę dostaną narkomani
Nowy Jork chce jak najszybciej zaszczepić narkomanów i alkoholików. Ale tylko tych, którzy przebywają w ośrodkach leczenia uzależnień.Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Mianowicie rano łykam 75 mg tramca, wieczorem tez 75 mg. A dziś mam przepisany od doktorka Paroxinor (paroksetyna) w dawce 20 mg. Czy mogę połączyć w sensie wziąć to i to? Doktorek powiedział mi że mogę ale i tak się cykam zespołu serotoninowego, niech wypowie się ktoś kto zna tę kombinację.
Ps przeczytałam wszystkie posty z tego wątku ale i tak proszę o poradę bo nie jestem pewna
Na czacie siedzi 1975 uczestników Wejdź na czata