Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
podniecacie się jakimiś pierdołami które każdy głupek mógłby zacytować z książki o ile by ją miał.
pierdolone doswiadczenie
niechce nie zmienie nie wybulgocze
sprubuj podskocze
osobiscie bralem
fluoxetine z kodeina i z morfina i z DHC ...
sertraline z kodeina morfina DHC. + tramadol i bylo to swietne polaczenie (pomimo ryzyka zs sam szanowny doktor mi taki zestaw ustawil <mam na mysli sertraline + tramal)
owszem wystepuje synergia pomiedzy antydepresantami i opiatami czasem na + czasem na - ... kazdy z nas jest inny nie mowiac ze kazdy dzien jest inny ...
p.s. pomimo iz teoretycznie kodeina powinna slabo dzialac na fluoxetine a dobrze na sertralie to jest akurat tak ze na mnie na sertralinie koda dziala dobrze ale na fluo jeszcze lepiej ....
jak już pisałem majka i hera działa tylko trzeba brać trochę większe dawki, z kodeina tak samo ale na antydepresantach Tramalem na pewno sie nie nacpasz, no ale karzdy organizm reaguje inaczej to tylko moje zdanie
vena to inny antydepresant i sie nie wypowiadam bo nie bralem
CodeineLover pisze:antydepresanty spłycają działanie opiatów, a tramal nie działa w ogóle, poza tym często po połączeniu opiatu i antydepresantu człowiek poci sie jak swinia i jest mu ciągle gorąco
nie jestem mutantem - bralam 60-tke morfy (ssri systematycznie lykam) i ZERO!
Nie długo sam będę zmuszony testować SSRI i majką.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.