Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 491 / 63 / 0
17 lutego 2020WrakCzlowieka pisze:
@snoopdogg - to chujowo robiłeś, za dużo obciążenia na dłoni przez złe rozłożenie ciężaru ciała, przeprost w łokciu, chujowa mobilność stawów, kiepskie odżywianie. Ogólnie to jesteś kolejnym typem co słucha debili co mają 70% tłuszczu, 20% wody i 10% mięśni ale "są duzi to się znają", sam gówno się edukujesz a potem płaczesz na forach że sport to zło
na siłowych się akurat nie znam, ale koszykówka to moja bajka i na poziomie wyczynowym sport jest złem. tzn. prędzej czy później dopada cię jakaś kontuzja, która będzie się za tobą ciągnąć do końca życia. no wiadomo, są wyjątki jak LeBron, ale większość jednak takich genów na loterii nie dostaje.
  • 2198 / 715 / 0
Na poziomie wyczynowym/zawodowym - tak i to każdy sport. Ale ilu ludzi na siłowni np. ćwiczy 6 razy w tygodniu 2 razy dziennie (pamiętna szkoła bułgarska olimpijczyków) na kurewskich ciezarach i tonie farmaceutyków a potem wykańcza się żeby zmieścić się w kategorii wagowej i mieć dzięki odzyskanej przed startem w zawodach wadze przewagę? Ja się zupełnie zgadzam, chodzi mi raczej o to że ludzie mniej bystrzy propagują pogląd jakoby każdy sport tylko szkodził. Za to siedzenie przed tv od 8 do 8 nie szkodzi. Czy palenie fajek. Czy żarcie przetworzonych mieszanin chuj-wie-czego.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 491 / 63 / 0
a ok, to jasne. jak zwykle "dawka czyni trucizną" ; )
  • 120 / 29 / 0
Mi sport pomógł się ogarnąć po dłuższym paleniu zielska... w końcu jakaś motywacja :mniam:
uzależniony od bycia nietrzeźwym
  • 110 / 8 / 23
@WrakCzlowieka czy masz już 40lat i czy masz przepracowanych fizycznie 20lat ?
Zaraz po technikum podjąłem pracę. Na początku ciężka praca fizyczna, dopiero później alpinizm(znacznie lżej)
Dlaczego się tak forsowałem np; robiąc 1000-1200 pompek dziennie?
1. Co miesiąc łapa była szersza i miałem duże branie-zawsze podkoszulek na ramiączkach
2. Pierwsza śliczna dupa jaką miałem, powiedziała, że lubi jak facet ma szersze barki-żeby ją przy sobie zatrzymać.
3. Siłka to super sport-odwodzi od wszystkich nałogów-dodatkowo biegałem marząc o Legii C.
4. Miałem w huj siły. Kładłem wszystkich bramkarzy na rękę w jednej z dyskotek.
Zrobiłem błąd bo na sucho! za szybko "rosłem"- po prostu endorfiny i jeszcze raz one.
Sory nie byłem duży, tylko bardzo umięśniony, na dowód czego mam rozstępy, a raczej blizny po nich.
Nie wiesz o czym piszesz...
Uwaga! Użytkownik snoopdogg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 58 / 0
Przeraża mnie czasem ilość ludzi myślący tak jak kolega wyżej. Niezachwiana pewność, co do głoszonych przez siebie dogmatów popartych wieloletnim "doświadczeniem". Oczywiście, że jak robisz coś bez sensu, ale długo to się znasz. Nie mogłeś przecież przez tyle czasu być w błędzie. Tak jak jeszcze 20 lat temu mitologie siłowniane miały się w najlepsze, co w pewnym stopniu jest zrozumiałe (brak powszechnego dostępu do internetu), tak teraz wypisywanie takich rzeczy, to czysty przejaw głupoty. Jeszcze ta retoryka kładzenie wszystkich bramkarzy na rękę i niemożności obeznania w temacie z racji młodego wieku %-D
  • 9393 / 1834 / 2
18 lutego 2020snoopdogg pisze:
Co miesiąc łapa była szersza i miałem duże branie-zawsze podkoszulek na ramiączkach
%-D
Pierwsza śliczna dupa jaką miałem, powiedziała, że lubi jak facet ma szersze barki-żeby ją przy sobie zatrzymać.
%-D %-D
Miałem w huj siły. Kładłem wszystkich bramkarzy na rękę w jednej z dyskotek.
%-D %-D %-D

Na moje to niezły trolling.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2198 / 715 / 0
Trolling, bo mam znajomego co startowal w silowaniu na łapę profesjonalnie i pompki to ostatnie co mu było potrzebne w przygotowaniach.
A pompki do szerokości barków tak sie mają jak bieganie do zwiększania siły. Czyli srak.
Jak od samych pompek tak rosłeś że rozstępy były to albo za dużo żarłeś i rósł też brzuch albo ominęła nas szansa na to żeby Polak wygrał Mr. Olimpia.
Jak mitomanisz to chociaż włóż w to trochę wysiłku.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 153 / 41 / 0
@snoopdogg jakbyś ćwiczył jak mężczyzna na dużych ciężarach oglądały by się za tobą kobiety a nie dziewczyny:) zresztą na co tu odpowiadać to stek bzdur co piszesz. Pompki to se możesz robić jako kardio ;) Na klate to ciężkie wyciskania sztanga/ sztangielki albo kozak ćwiczenie popmki na poręczach z obciążeniem w pełnym zakresie. Dostęp do wiedzy ogromny wystarczy odsiać ziarno od plew.
  • 110 / 8 / 23
18 lutego 2020WrakCzlowieka pisze:
Trolling, bo mam znajomego co startowal w silowaniu na łapę profesjonalnie i pompki to ostatnie co mu było potrzebne w przygotowaniach.
A pompki do szerokości barków tak sie mają jak bieganie do zwiększania siły. Czyli srak.
Jak od samych pompek tak rosłeś że rozstępy były to albo za dużo żarłeś i rósł też brzuch albo ominęła nas szansa na to żeby Polak wygrał Mr. Olimpia.
Jak mitomanisz to chociaż włóż w to trochę wysiłku.
Nawet teraz wgniótłbym Ci rękę w stół. Chociaż jest o jakieś 30% gorzej. Machałeś seriami hantel po 18kg i to codziennie przez ponad rok? szczerze wątpię. Trenowałem w domu, nie na siłce i nie było dnia odstępstwa. Jeszcze raz: nie wiesz o czym piszesz.
Uwaga! Użytkownik snoopdogg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.