ODPOWIEDZ
  • 1388 / 355 / 13
Częstym zjawiskiem podczas stosowania ponadprzeciętnych dawek amfetaminy są robaczki. Jak sobie z nimi radzić?

Ja dotychczasowo próbowałem wydłubywać je jakimiś ostrymi narzędziami jak np cążki do paznokci albo śrubokręt płaski. Niestety metoda ta pozostawia trudno gojące sie blizny i nie jest aż tak skuteczna jakby sie mogło wydawać. Jakieś pomysły?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 15 / 2 / 0
Ja se robię morsy tzn dwa tampony z ciepłą wodą co chwilę zmieniam żeby ciepłe , klej kamforowy w dane punkty , do psikania otrivin alergic , ale doraźnie w przerwie mam jakieś gowno z srebrem na bakterie , grzyby , gówna do zatok , masowanie zatok od oka do ucha , jest też ucisk ,ale to tylko na odetkanie.
Nie ma jakby receoty całkowitej na to , jedyna jest przestać ćpać i dać się zagoic temu co powinno xd

Powyżej to jedynie sposób udrazniajacy - doraźny żeby móc dalej pizgac xd
Uwaga! Użytkownik inmymind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1388 / 355 / 13
Ale to są robaczki wewnątrzczaszkowe co trzymają sie upierdliwie haczykami pośród zatok. W tym przypadku akurat wystarczy włączyć odkurzacz i mocniej dmuchnąć, tylko nie za mocno bo może sie oderwać kawałek mózgu przy okazji.

Mnie chodzi o te podskórne białe larwy bądź czarne wągliki np na kończynach bądź facjacie co wyskakują jak grzyby po deszczu jak sie zeżre trochę więcej niż pół grama. Wydaje mi się, że jako zamiennik peelingu do twarzy można użyć papieru ściernego.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.