PST - KUPNO MAKU VOL. 5 "W dobie kryzysu"
Moderatorzy: Magiczny Ogród, Opioidy
The child is grown
The dream is gone
Ładni chłopcy, brzydkie zabawy - o kinie, które nie potrafi zerwać ze swoimi narkotykowymi nawykami
W tym tygodniu Timothée Chalamet rozsypuje krystaliczną metamfetaminę w charakterze przynęty na filmowe nagrody. W przyszłym Clint Eastwood będzie przemycał koks w ramach odważnego komentarza do bieżących problemów społecznych. Kiedy kino skończy z nadużywaniem narkotyków?Rzucanie palenia: Zamiast zwykłych papierosów program redukcji szkód
"Jeśli nie mamy szansy na cud niepalenia, powinniśmy wzorem innych krajów zastępować klasyczne palenie programem redukcji szkód" - mówi profesor Bartosz Łoza, psychiatra i psychoterapeuta, Kierownik Kliniki Psychiatrii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, Prezes Polskiego Towarzystwa Neuropsychiatrycznego.Nie warto.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
Uwaga! Użytkownik maniekxxx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
21 kwietnia 2018Nivea pisze: @Jamedris po co ta skarpeta,odkręcasz nakrętkę do połowy i wyciskasz na maxa,nic maczku nie wyleci.Ktoś już o tym pisał.U mnie na wiosce został tylko baka 24.Ciężko wrócić teraz do kody.Czekamy na majkę;)Patent znany, ale to dlatego, że zaoszczędzam na butelkach i gwintach ich, a wydaję więcej na mak. ;-) Śmiechem-żartem, zawsze albo tak, albo mikserem i tak było mi najwygodniej. A lejek z kartki papieru - super sprawa dla mnie, kartka A4. Ile w plenerze tak płukałam...
opium nam wyolbrzymia to, co nie ma miary,
bezgraniczność wydłuża,
pogłębia bezdnię czasu, w rozkoszy nas nurza,
sączy posępne czary,
którymi nad pojemność wypełnia się dusza.
- Ch. Baudelaire
Moze z 1kg jakbym przeplukal to by bylo fajnie. Cena nie zacheca.
mocne wyostrzenie barw, goracy ryjec, nawet czuc ze bylaby fajna sedacja. W ciagu ost 3 dni spalem z 6h wiec liczylem na noddy. Dopijam 2 piwka i modle sie o nie albo zebym usnal.
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata