PST - KUPNO MAKU VOL. 5 "W dobie kryzysu"
Moderatorzy: Magiczny Ogród, Opioidy
ONZ uznaje, że marihuana ma właściwości lecznicze. To przełom?
ONZ zmieniła klasyfikację marihuany i w końcu uznała jej właściwości lecznice, a Izba Reprezentantów amerykańskiego Kongresu przegłosowała ustawę dekryminalizującą posiadanie konopi i wymazującą wyroki za to przestępstwo. Ostatnie tygodnie to dobre wieści dla działaczy na rzecz racjonalnego podejścia do marihuany.Nero przeszedł na emeryturę. Był postrachem handlarzy narkotyków
Owczarek niemiecki „NERO” po 8 latach służby w kętrzyńskiej jednostce policji już na zasłużonej emeryturze. Następne lata „w cywilu” spędzi u swojego przewodnika.09 lipca 2019WrakCzlowieka pisze: Nie śmiech na sali, oni mają (albo raczej mieli?) mak kilka razy mocniejszy od naszego. Waląc 1-1,5kg nie jeden by zszedł.
@WrakCzlowieka
No weź przemyśl co napisałeś
"To do cpania, a poza tym mocny towar, zapakujemy w małe paczki"
Z drugiej strony, oni tam nawet nie wiedzą co to makowiec, wiec moze dlatego taka mala gramatura.
@skandal
09 lipca 2019skandal pisze: Generalnie mak kosztuje 90p-95p za 100g. Czyli ok 4.50 zł.
Wydaje się drogo, jednak licząc realnie, po zarobkach to wychodzi bardzo ok.
To jest bardzo tanio. Przeciez w Polsce kosztuje tyle samo (250g 8-11zł)
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Początkujący 100g, średnio zaawansowani 500g a najmocniej uzaleznieni 2kg i gratis 20mg diazepamu :)
Panie lol, racja że bardzo tanio. W szczególności gdy popatrzysz na zarobki. Ja kupując nawet ponad kilogram dziennie, nie odczuwalem tego w kwestii finansów. Wręcz odwrotnie, więcej zarabiałem bo byłem w stanie dłużej pracować haha
Nie pomyślałem że w Pl przecież kosztuje tyle samo lylub nawet więcej czasami.
Gramatura taka bo używają tego tylko do posypywania pieczywa.
Nikt nawet nie kojarzy wypieków na słodko a gdy opowiedzialem Szkotce o makówkach (Śląski deser wigilijny) to zobaczyłem jedynie wyraz obrzydzenie na jej twarzy :)
Zaklinam Cie makowy Bogu o powrót mocnego ziarna!!!
Obiecuję że nigdy nie będę miał myśli o skończeniu czy zbijaniu tolerki!
Tylko wróć do Nas...
Co prawda od miesiąca nie wychodziłam z domu, więc jak wyjdę to zrobię polowanie na mak. Podałby ktoś jakiegoś klepacza za którym warto pojeździć po okolicy? Może być na priv. Dziękuję
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
12 lipca 2019skandal pisze:dwie strony temu, eh11 lipca 2019OdwiertKorzenny pisze: dajcie na PW jakigoś klepaczaNie wiem z jakiej części Polski jesteś ale aktualnie najbliżej ile najbardziej opłacalne bedzie w okolicach rozwalonego mostu przy skrzyzowaniu w centrum miasta.
dziena
Oczywiście mam na myśli Kabul, Afganistan.
Gdybyś zadał sobie odrobinę trudu to byś wiedział że w tej chwili nie ma nic wartego uwagi.
PS. Gdyby nie było aż tak niebezpiecznie, to myślę że już byśmy zbierali ekipę na wyjazd. Oczywiście w celu konsumpcji na miejscu :)
Jak zabrać się za PST? w sensie z dawkowaniem? Zrobić przepłuczkę czy jak radzicie? Ile tego maku na 1szy raz? ( próbowałem 2 razy morfiny, dość sporo tramadolu, butyr-fentanyl i buprenorfinę z opio ale raczej słaby zawodnik jestem)
Zrobiłbym np. najpierw wersję light żeby się sprawdzić
dalej taką już grzejącą i następnie taką milutką jak morfina i.m.
Na czacie siedzi 1950 uczestników Wejdź na czata