Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1107 / 52 / 0
Rozsypiesz mieszankę w piekarniku nastawionym na około 50 stopni z przedmuchem i będziesz miał w godzinkę. Teraz takie ładna słońce, więc i na dworze możesz sobie suszyć.
Chuj na kaczych łapach
  • 35 / / 0
Da radę za pomocą takiego acetonu zrobić maczankę? (AM-2201)
http://imageshack.us/photo/my-images/823/yyyyy025.jpg/
Pytam bo na butelce nie ma składu, więc nie wiem czy to jest 100% aceton.Kupiłem go w sklepie z farbami.
http://www.youtube.com/watch?v=mMVw94yR ... r_embedded
Czy ta metoda będzie dobra?
  • 2814 / 14 / 0
@stranger33333: Na następny raz informuje, abyś nie pisał jednego postu w kilku tematach.

Tak, da się. Na forum dokładnie została omówiona produkcja mieszanek ziołowych typu 'Spice'.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 4 / 0
Mozna to rozpuścić w acetonie kosmetyczne? z gliceryna i witaminkami. Ewentualnie mam nitro z acetonem 30 % i tuloenem 705% prosze o szybkie info bo chce robic a kurde nie moge znalesc!
  • 310 / 6 / 0
Ja własnie robiłem na acetonie kosmetycznym (podejrze z vit.D) i jakoś żyje %-D
  • 1 / / 0
Keeda pisze:
Mozna to rozpuścić w acetonie kosmetyczne? z gliceryna i witaminkami. Ewentualnie mam nitro z acetonem 30 % i tuloenem 705% prosze o szybkie info bo chce robic a kurde nie moge znalesc!
Toluen jest szkodliwy dla układu oddechowego, krwionośnego, rozrodczego, nerwowego i immunologicznego, nerek i wątroby. Obniża zdolność uczenia się. Może wywoływać podrażnienia oczu i skóry, a także uszkodzenia mózgu. Toksyczny dla organizmów wodnych.
Po odparowaniu jego niewielka ilość może zostać w porach, co jest bardzo niebezpieczne.
  • 83 / 1 / 0
Optymalna ilość dla kogoś normalnego to 1g am-2201 na 60-70g podkładu.
Czyli za 100 - 150zł miałbym 60g palenia? :huh: Czy coś mi się pomyliło? I jeszcze jedno pytanie. Myślę, że dostałbym to w proszku, tak? Czyli trzeba w czymś to rozpuścić i namoczyć tym podkład, a następnie palić? Z góry dziękuję za odpowiedź ;-)

Odpowiedzi na Twoje pytania są na tym forum - http://talk.hyperreal.info/search.php - warn, przy okazji - surveilled
  • 578 / 14 / 0
Re: AM-2201
Nieprzeczytany post autor: fla »
1. 1g AM-2201 wsypujesz do słoika w którym jest 280ml spirytusu i mieszasz aż się rozpuści.
2. W drugim słoiku masz 70g podkładu (50% damiana/50% mullein jak kto woli). Wlewasz zawartość pierwszego słoika do słoika z podkładem.
3. Trzepiesz słój żeby się wszystko wymieszało i nasączyło.
4. Suszysz. (Nie wkładać do piekarnika).

Uwaga na ogień!
  • 83 / 1 / 0
Bardzo dziękuję za odpowiedź :-) I mogę to normalnie palić z lufki? Nie potrzebny żaden waporyzer? Czy tolerancja na THC rośnie przez to mocno? Czy może być zwykły spirytus rektyfikowany z biedronki?
  • 483 / 69 / 0
jesz/palisz z lufki / palisz z np. blaszki 100% czyste (podobnie jak sie pali crack, czy crystal meth).
Tolerancja na wszystkie kanabinoidy dość mocno rośnie. Rozpuszczalnik musi być organiczny np. alkohol etylowy, aceton, eter dietylowy itp. Szczególnie polecany jest aceton, etanol.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.