15 listopada 2019Migomat pisze: Po odstawieniu tego gówna powstaje bezsenność?Dlaczego gówna? To świetny lek, bez skutków ubocznych, dobry na odstswkę wszystkiego -od opio po benzo. Można na nim pić i w ogóle. Te nieliczne przypadki wpierdolenia opisywane na hypciu to znikomy %, w większości prega działa dobrze i można brać latami.
Pregabalina - Wątek ogólny
Moderator: GABA
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Żyć w trudzie, a nie ćpać pić wudzie
Narkotyki w przedwojennej Warszawie. Ile kosztowały i kto je zażywał?
Działkę kokainy można było dużo kupić taniej niż butelkę wódki. I kupowano. Ćpali przestępcy, ale też lekarze i urzędnicy państwowi. „Kokainistki rekrutują się przeważnie z najgorszych szumowin, morfinistki już z nieco lepszych sfer” – mówił szczerze przedwojenny diler. I nie krył nawet, ilu w Warszawie jest narkomanów.Tajlandia przyśpiesza legalizację medycznej marihuany
Rząd Tajlandii zdecydował się na przyśpieszenie procesu legalizacji medycznej marihuany. Nowe prawo ma ułatwić uprawę na własne potrzeby, a tym samym pomóc w zbilansowaniu domowego budżetu obywatelom kraju.Ostatnio mnie trochę nie ma, przepraszam. W miarę możliwości staram się odpisywać na PW.
…and ever.
D56.1, E12, E22.1, E43, F31, F48, F50, F84.5, G21.1, I07.1, I47, J32, J45.8, N80.1.
"nasza" mowa;
*Używaj opcji [mentiion] lub cytuj moje wypowiedzi, dzięki temu widzę, że masz do mnie sprawę
* Napisz prywatną wiadomość - odpowiem jak najszybciej
*Jeżeli moje posty Ci pomogły fajnie jak użyjesz opcji [dziękuję]
MODERATOR GLOBALNY - MASZ KŁOPOT NAPISZ
Trochę się liznelo podlaskiego.
Zeby nie bylo off topu. To zacząłem brać regularnie (wreszcie) i widzę pozytywne skutki w postaci calodziennego utrzymywania sie efektu przeciwlękowego. Chociaż jako takich wielkich nie mam.
Sam tak mam.
Rozłożenie na 3 dawki poprawi to i lek będzie równomierniej utrzymywał się przez całą dobę w organizmie.
Osobiście tą drugą, popołudniową dawkę biorę około godziny 11, a ta w ciągu 2 godzin zaczyna działać.
@ToMashov, propranolol, czy jakiś inny beta bloker mógłby okazać się skuteczny.
Na czacie siedzi 156 uczestników Wejdź na czata