Opowieści a działanie benzydaminy
Moderator: Dysocjanty
Lilia1 pisze:Być może , benzydamina wyciąga wszystko co siedzi w twojej głowie na wierzch więc możliwe że gdzieś tam w środku boisz sie kogoś siedzącego w twojej szafie tylko po prostu nie zdajesz sobie z tego sprawy ^_^forest pisze:Ktos pisal na forum, ze pojawia sie to, czego sie boimy.Chcesz powiedzieć że jak ja widziałam człowieka wyłażącego z szafy i spokojnie idącego na korytarz, to boję się że ktoś siedzi w mojej szafie?
Wiekszosc z nas boi sie myszy i pajakow, stad te gowna przed oczami.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Stosunek UE oraz niektórych państw UE do marihuany
Regulacje prawne w wybranych krajach członkowskich.CBD równoważy psychozę wywoływaną przez THC?
Naukowcy z kanadyjskiego Western University przeprowadzili bardzo ciekawe badania. Ujawniają one jeden z mechanizmów molekularnych, dzięki którym CBD blokuje negatywne efekty wywoływane przez THC.dawajrowa pisze: Być może , benzydamina wyciąga wszystko co siedzi w twojej głowie na wierzch więc możliwe że gdzieś tam w środku boisz sie kogoś siedzącego w twojej szafie tylko po prostu nie zdajesz sobie z tego sprawy ^_^Może boję się że ów "człowiek z szafy" będzie przymierzał moje sukienki?
Cóż za wyrafinowana benzydaminowa psychoanaliza
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
Uwaga! Użytkownik wendrowycz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Lilia1= Kto wie być może , zarzuć jakiegoś psychodelika i wtedy o tym myśl
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
wendrowycz pisze:Zawsze chciałem uratować nasza planetę przed zagładą i raz miałem taką okazję: księżyc zmieniał się w jakieś dziwne potwory kosmiczne a ja, swoją umysłową bronią je niszczyłem, ratując nas wszystkich od zagłady. Mogę stwierdzić, że benza wyciaga po prostu na wierzch to, co mamy gdzieś skryte głęboko w umyśle.Miałam podobnie. Leżąc płasko w łóżku i wpatrując się w sufit widziałam gwieździste niebo, Małą Niedźwiedzicę i śmigające samolociki pod żyrandolem. Te takie na sznureczkach co się wiesza dla ozdoby. To były akurat przyjemne wrażenia. Gorzej jak za śmietnikiem kabel od wieży zmienił się w pełzającą czarną larwę. Tak, robaczywe zwidy to coś bardzo ciekawego...
Jaś przeczytał na [H] "No, kurwa, chodziły po mnie pająki, aaale się bałem", po czym zjadł tantum rosa i intensywnie powtarzał w myślach "żeby tylko nie pojawiły się pająki! o niee, jak się pojawią, to będzie bad trip". No i oczywiście pierwsze co Jasio zobaczył, to pająki pełzające po jego ciele. Resztę możecie sami sobie dopowiedzieć ;).
Na czacie siedzi 146 uczestników Wejdź na czata