Fenetylaminy x-NBOxx: wątek ogólny
Moderator: Wszyscy moderatorzy
- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Indyjskie Polowanie Na Charas
Do produkcji haszyszu można używać wielu metod, ale charakterystyką tego pochodzącego z Malany było to, że wycierało się go z rośliny wyłącznie rękami, bez użycia żadnych rozpuszczalników, ani zaawansowanych technologicznie rozwiązań. Taki haszysz określa się właśnie jako charas. Ze względu na prostotę tej metody, charas zyskał w Indiach, Pakistanie i okolicznych regionach wielką popularność.Zmora Berlina – „kokainowe taksówki”. Coraz więcej zgonów
Berlińska policja walczy z „kokainowymi taksówkami”. Liczba samochodów dostarczających narkotyki „na telefon” do domu ciągle rośnie.Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
Kolega wypił piwo, wziął 2.625mg, jak się rozpuściło wypił dwa piwa.
Był bodyload, ale substancja nie podziałała. O co chodzi? Ostatnio brałem NBOMe 31 grudnia, ziomek nigdy.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
High, how are you?
Przerwe zrobilem teraz tylko nie wiem czy w najblizsza sobote zabrac sie za 2C-G czy za 25G od razu mam w planach test 1 mg sniffem . RRD na przyszlosc wstrzymaj sie z kupowaniem czegos co jeszcze nie wiadomo jak dziala :)
Na czacie siedzi 146 uczestników Wejdź na czata