Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 251 / / 0
zwiedzanie wieżowców-przemieszczanie się w górę, ale także w podziemia - parkingi, piwnice, motyw przebywania przy wodzie - płynięcie łódką etc.,

EDIT:
plaetau - 3, 4,
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2015 przez LucretiaMyReflection, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalono, nie pisz posta pod postem.
w nierównej walce zginęło państwo Zulusów
  • 5 / 6 / 0
Postanowiłem że narysuje te ludki cienie, jakby ktoś był ich ciekaw. A może jeszcze ich nie widział. Dołączam do załącznika.

Admin jeżeli można to ładnie proszę o przeniesienie do działu zdrowie / minimalizacja szkód do tematu Halucynacje po stymulantach, bo z jakiegoś nieznanego mi powodu tam nie mam przycisku do załączników, a tutaj mam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1245 / 314 / 12
@Earthmule dobreee… w czym to rysowałeś?

podobne stwory widzialem ale to cevy z zamkniętymi oczami i po tygodniowym ciągu na ketaminie - nieustannie morfowały w bardziej pojebane kształty i za chuja się nie dało usnąć… jak sobie przypomnę dozowanie na oko to być może było to te słynne sigma plateau?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5 / 6 / 0
@Czoug Miło mi że ci się podoba, rysowane w klasycznym gimpie. Tej pani na środku przyglądałem się tak długo, że bez problemu ją zapamiętałem na tyle żeby idealnie ją odwzorować. Aż sam się dziwię że tak łatwo mi przyszło narysowanie ich.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.