...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 965 / 265 / 0
Hahahaha, wracam z bana xD

Ale jestem dumny z posta, który znowu zapiekł moderację i myślę, że było warto xD

Jednak musimy jak najszybciej wrócić do tematu, czyli mojego życka.

Ogólnie w chuj się pozmieniało na lepsze. Leki trochę mi się stabilizowaly po powrocie do nich, ale już jest okay. Psychiatrę mam ogarniętego na 13/02, czyli wkrótce potem będę mógł wracać do kraju.

Przepadnie mi tylko koncert Cattle Decapitation, na który chciałem iść 12ego :/

W sumie nie mam za bardzo co raportować, bo doznałem mega stabilizacji psychicznej przez ostatnie dwa tygodnie (pewnie dlatego, że nie korzystałem też z hajpa xD chociaż robiłem afery na dopalu i też się działo).

Inna sprawa to zapraszam na moje fanpage na Facebooku, czyli:

Junkie Spot, gdzie raportuje moje zdrowienie

Satanizm Jaselkowy, czyli mój nowy projekt socjologiczny, który mega mnie jara xD

Zostawiam, bo tu zaraz mody przyjdą i znowu mnie zbanują i nie będziecie mogli śledzić mojej dalszej historii - a szkoda by było xD
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 12 / 0
@GermanskiOprawca cóż za powrót z otchłani :) Wydaje się, że obecnie nie ma takiej fali, która by Cię pochłonęła. W każdym razie zapisuję współrzędne i obserwuję dalszą trasę (już nie tylko tu).
  • 134 / 11 / 0
Naprawdę piękna historia, aż się wzruszyłem.

Moje piękne chwilę wyglądają nieco inaczej, gdy ja się czuje szczęśliwie, to najważniejsze.
A nie autor, czy reżyser który cię nakłania do czucia się podnieconym lub szczęśliwym. Ludzie są podatni.
  • 965 / 265 / 0
@GTB488

Nie wiem komu tu chciałeś zepsuć dzień, smutasie, ale mojego na pewno Ci się nie udało. 🐧

Ja się przeniosłem chwilowo na tamte dwa blogi, bo widzicie jak tu jest. Znowu miałem bana na 30 dni i ciekawe czy dzisiaj nie dostanę kolejnego.

Jak dzisiaj wieczorem zaloguje się bez bana to coś tu więcej skrobnę, bo bardzo dużo się u mnie ostatnio zmienia i masę kasy inwestuję teraz w swoje zdrowie. 🐣
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1234 / 466 / 0
Zapomniałeś wspomnieć, że pewnie zaraz bana dostaniesz.
  • 56 / 6 / 0
W sumie to sie nie dziwie ze byl ban i moze bedzie znowu ban.
  • 965 / 265 / 0
Na koniec - jeśli odejdem na wjeki.

To wiedzcie:

To nie był mój cyrk - to nie moje małpy.
  • 187 / 22 / 0
Za darmo banów na hajpie nie rozdają.
  • 1234 / 466 / 0
No ale za rozgrzanie do czerwoności moderacji ujawniając ich przebiegłe kłamstwa i spiski już tak. Ciężkie czasy nastały na forum, nie można nawet wytknąć śmiertelnych grzechów i *tfu* antyludzkiego, szkodliwego podejścia moderatorom, bo się dostanie wywóz na konkurencyjne forum i tam trzeba afery kręcić.
  • 965 / 265 / 0
@TymekDymek

Najpiękniejsze dopiero przed nami. 🐧
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące odkrycie w kierownicy do gier. Celnicy znaleźli blisko 2800 tabletek oksykodonu

Śląska Krajowa Administracja Skarbowa (KAS) stale kontroluje przesyłki w Katowice Airport i lokalnych sortowniach paczek. W ostatnim czasie Śląski Urząd Celno-Skarbowy w Katowicach (ŚUCS) przejął oksykodon. Służbę Celno-Skarbową wspomagał Kodi, psi funkcjonariusz specjalizujący się w wykrywaniu substancji odurzających.

Wsiadła do auta i bez słowa dała kierowcy woreczki z marihuaną. To był policjant

Policjanci dostali informację o 33-letniej mieszkance Rzeszowa, która miała handlować narkotykami. Gdy nieumundurowani funkcjonariusze podjechali nieoznakowanym samochodem przed jeden z bloków, by to sprawdzić, kobieta wyszła, wsiadła do ich auta i - bez żadnej rozmowy - wręczyła siedzącemu za kierownicą policjantowi dwa woreczki z marihuaną. Narkotyki znaleziono też w jej mieszkaniu.

Warszawa: celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających

Na warszawskim lotnisku Chopina celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających. Ukryta była w dwóch walizkach 21-letniej kobiety.