23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
Przede wszystkim nie lekceważyć :( Ja przegiąłem i teraz muszę robić przerwę. Już w małych dawkach możesz spotkać różne byty, zazwyczaj nie wydają się zbyt przyjazne, polecam oczyszczenie pomieszczenia.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
02 lutego 2025PolskiLen pisze: Ok a jak to działa bo nie brałem nigdy ani DMT ani tego. Mogłeś po tym normalnie się poruszać czy tam kontaktować rzeczywistością ? bo nie wiem jak się przygotować czy jebnąć 30-60mg położyć się na dywanie i czekać na lot w którym nie będę w stanie się ruszyć bo mentalnie będę zwiedzał inny wymiar...
Ale gdy to puszcza to jest świetnie
Jeszcze nadmienie ze wizuale po DPT są bardzo charakterystyczne i nie podobne do tych po żadnej innej substancji
@Vetulani44
@izopropylofenidat
Dodam od siebie tyle, że nie chce brać tego sniffem w ogóle nie kreci mnie już branie czego kolwiek do nosa...
Postanowiłem odmierzyć mniej więcej mam doświadczenie choć masa molowa substancji nigdy nie jest taka sama ale jebać mniej więcej 30-40 mg do kapsułki żelowej.
Przed wrzuceniem jakoś 30 minut zjadłem trochę startego imbiru i tabletkę popiłem szklanką ciepłego rumianku co by się zrobiło przyjemnie na żołądku.
Położyłem się na dywanie dałem sobie poduszkę pod głowę przykryłem się kołdrą i czekam w pokoju pół mrok 23 na zegarku a tu nic się nie dzieje, zero efektów poza tym że bardzo chciało mi się spać ale to pewnie przez imbir i rumianek bo ten mnie usypia jak dziecko, o 23:30 położyłem się do łóżka i zaraz zasnąłem tyle miałem z mistycznej przygody....
Czytałem na erowid jakieś raporty to ludzie brali zawsze snifa i to spore ilości 100 mg albo i.v po 40-80 mg kłuć się nie będę na pewno a sniff no cóż... Efekt wejścia mocy jaką daje ta forma podania sprzątnie mnie z planszy pojawia się pewnie dysforyczne myśli i to co oposujecie paniczny strach...
Nie wiem na razie zostawię sobie to na później.
30 mg doustnie to bardzo mało. Niestety DPT ma słabą biodostępność przy takiej drodze podania dlatego zalecam go waporyzować (po przerobieniu do freebase) lub donosowo
Niestety odczucia w nosie po zażyciu donosowym są tragiczne. Ja zażywałem tak 150 mg to miałem przez 24h zatkany nos, a w czasie doświadzcenia było najgorzej i psuło mi to tripa który i tak już był tragiczny. Tutaj go opisywałem i był to największy bad trip w zyciu
post3788168.html#p378816
Chyba już nigdy sie nie skusze na donosowe zażycie DPT ale kiedyś przerobie to co mi zostało do freebase i zrobie z niego changę. To wydaje mi się ciekawe i obiecujące.
No dokładnie. Generalnie z tego co czytałem to większość ludzi którzy przyjmowali towar sniffem miało bardzo mocny trip którego nie potrafili unieść i dodatkowo ilość spływ okrutny ponoć w smaku to wszystko działa dysforycznie... jedna dziurka w nosie zatkana słaby dostęp tlenu a mózg wchodzi na 110% obrotów. Nie wiem zawsze jak brałem kwas nawet jak byłem odwodniony to nos mi się odtykał, nie wiem czemu może działanie serotoniny, zawsze czułem tą błogość zaczerpania powietrza. A w takim wypadku tego nie będzie bo jak sam piszesz nos zatkany... Nie nie to nie tędy droga taka forma podania tylko spierdoli wszystkie odczucia. Poza tym do tego tripu trzeba się nieźle przygotować to znaczy być dobrze wyspanym, najedzonym, nawiodnionym, odpowiedni S&s a nie wezmę bo tak żeby się naćpać.
Frebasse już lepsza opcja ale to też jeszcze większe szaleństwo niż sniff przynajmniej o tyle lepsze, że trwa krótko.
Myślisz, że za stosując IMAO per oral można doświadczyć pełni efektów ?
Myślisz, że za stosując IMAO per oral można doświadczyć pełni efektów ?
Tak jak wspomniałeś o tym uczuciu braku tlenu - miałem to nawet gdy brałem mniejsze ilości DPT, a w akompaniamencie zapchanego nosa takie odczucie jest okropne
Tak jak podsumowywałem, 150 mg sniffem z IMAO to zdecydowanie za duża dawka, ale moja dziewczyna brała kiedys 100 mg donosowo (bez IMAO) i w miare ogarniała, tzn. na tyle żeby iść ze mną przez las, potem wsiąść do auta i nie panikować. Podobało jej się, a to był jej pierwszy psychodelik w życiu i nie miała z tym doświadczenia. Na zapchany nos tez nie narzekała więc może to też zależy od ludzi, nie każdemu to przeszkadza
Może ktoś mądrzejszy poda przepis jak to stosować najlepiej w formie wywaru napru.
Podobno oralnie profil działania się zmienia i jest cięższy, dla mocno doświadczonych. Pewnie ewentualne niepożądane skutki fizyczne są też bardziej dotkliwe.
Dla mnie z kolei po prostu szkoda materiału.
@izopropylofenidat Według mnie demonizujesz z tym bodyloadem i skutkami dla nosa. Owszem, potrafi przytkać, ale jak się ma dobry sort to nie ma wcale strasznego bólu jak to niektórzy opisują. Bodyload nie jest taki zły i trwa krótko. Byle nie jeść 2-3h przed podaniem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/zrzut_ekranu_z_2024-09-23_11-41-33.png)
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/ap24079375080174.jpg)
Francja stanie się "Meksykiem Europy"? Wartość rynku narkotykowego sięga 5 mld euro
Handel narkotykami stał się częścią francuskiej gospodarki i stanowi niemal część jej PKB. Obroty mogą przekraczać nawet pięć miliardów euro, a proceder ten może być źródłem utrzymania nawet dla 200 tys. osób.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/skrecacz.jpg)
Młody mężczyzna skręcał skręta na ławce pod kamerą monitoringu miejskiego
Operator, który obserwował zachowanie młodego mężczyzny siedzącego na ławce w Parku Garnizonowym widział jak młodzieniec zażywa narkotyki.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/walgreen.jpg)
Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego
Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.