dolor 40 da rade normalne do iv przerobić ?
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
A Ty po 3 dniach jakbys potem nic nie brał to masz te lekkie objawy i przechodzi? Jakie to objawy i po jakim czasie?
Czy jednak po przekroczeniu magicznej granicy rozkręca się pełnoprawny skręt?
Czy zalecają się potem mniejszymi dawkami da się w końcu "wyłączyć" skręt?
1. i to jak.
2. do przeczytania w temacie odtruwanie się od opioidów by DexPL czy coś takiego
3. skręt może nastąpić nawet po przyjmowanym 1mg przez dłuższy okres czasu.
4. i tak i nie, lepiej przejść na substytut typu buprenorfina.
Z półtora roku temu straciłem kabelkowe dziewictwo właśnie dla majuni, i jeden sevredol 20mg chujowo przerobiony, z dużymi stratami, dodatkowo podane +-2/3 strzykawki mnie rozłożyło z przyjemności. Najprzyjemniejsze uczucie jakiego doświadczyłem w życiu. Tutaj oxy sie nie umywa nawet.
Dodatkowo jesli chodzi o dolory, to bardzo dużo pierdolenia się. Sevredol to wystarczy zmyć otoczke, pokruszyć używając lekkiej siły, zalać wodą, podgrzać
zamieszać wrzucić filterek od papierosa i zaciągnąć do pompki, igła - żyła - orgazm .
Natomiast dolory (40tki) - zmyć otoczke, męczyć się z kruszeniem a i tak część zostanie w postaci malutkich kawałków. Woda, mieszanie, filtrować trzeba jak metkata czy kode metodą strzykawkową, (bo filterek od szluga nie da sobie rady i wyjdzie biały roztwór, a ja nie desperat) czyli do strzykawki upchać porwanego papieru toaletowego (na szczęscie starczy na kilka mm, nie trzeba nawet 0.5ml więc łatwo przechodzi), i dopiero taki roztwór można walić.
Ja jeszcze po filtracji dałem z powrotem na łyche i podgrzałem, żeby wyzabijać bakterie, jedynie do momentu jak zobaczyłem na dnie małe pęcherzyki powietrza, po zdjęciu z ognia troche dymiło (oxy chyba dość prędko ulega destrukcji w wysokiej temp?). Dolałem z z mililitr czy dwa wody fizjologicznej coby ochłodzić, poczekałem jeszcze chwile i zaciągnąłem do pompki i wiadomo co dalej. Podsumowując, jedyny sens dla IV widzę, jak ktoś ma fetysz i wszystko chce dawać w żyłę, lub jak się jest zdesperowanym, a została ci ostatnia dawka, za mała żeby zbić skręta/porobić innym sposobem niż igła.
25 listopada 2024Merx pisze: @krzychv dexa już z nami nie ma, miał piękny pogrzeb [*] (jako członek teamu oczywiście i użytkownik forum)
Vape peny z 'oksykodonem' sam zgłaszałem do sinu i do Mestosława, jednak jak widać vendorzy wygrali, chuj im w dupę z całego serca.
Scalono post. - {krzychv}
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.
Białostocki sąd podwyższył karę mężczyźnie oskarżonemu o przemyt z Hiszpanii 40 kg marihuany
Sąd Apelacyjny w Białymstoku podwyższył we wtorek (3.12) do sześciu lat i miesiąca więzienia wyrok dla oskarżonego o przemyt z Hiszpanii do Polski 40 kg marihuany; narkotyki ukryto w specjalnej skrytce samochodu. Sąd częściowo uwzględnił apelację prokuratury. Wyrok jest prawomocny.