Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Przygotuj sobie dobre warunki, w domu polecam zrobić sobie jakiś fajny kąt, gdzie będziesz się czuł bezpiecznie, na początek tripu coś lekkiego do oglądania/słuchania, jak już trip się zacznie to sam będziesz wiedział co dalej. Fajnie też mieć kogoś do wspólnego tripowania, ale jeśli nie jest to ktoś z kim się super dobrze czujesz to już lepiej solo. Zjedz coś lekkiego z 2h przed tripem, przygotuj też sobie jakieś owoce, kanapki, sok (możesz się zrobić głodny podczas tripu, fajnie mieć coś gotowego pod ręką). Celowałbym w te 3g, będzie fajnie. Daj się porwać grzybkom, niczego nie oczekuj, olej benzo, Twoja głowa sama Cię poprowadzi .
@Verbalhologram
Na Fb roi się od randomów wrzucających filmy jak jedzą całe grzyby zaraz po zerwaniu, jak ktoś napisze że możnaby trochę uważać to atak jakby im ktoś matkę obraził. Wystarczyłoby się trochę mniej afiszować i nie pisać rzeczy typu "amanita to dar od boga, moje 3-letnie dziecko je codziennie dwa kapelusze na czczo, jeśli boli kogoś po tym brzuch to nie jest gotowy na święty graal", albo się przechwalać, że po 30 sztukach zrozumiało się sens życia. Od roku mikrodozuję codziennie, po 6-letnim ciągu odstawiłem benzo i baclofen, nie piję alko, działa :)
Zmienilem tez profil na male dawki typu 2-2.5g ktore kiedys wydawaly mi sie niesatysfakcjonujace . Jak mam ochote na mocniejsze doznania , dopalam odrobinke
Pewnie kwestia koncentracji psylocybiny akurat w tej porcji byla niska ale ktoz by to mogl zgadnac . Juz tak nieraz bylo , ze 3g wystrzelilo mnie jak conajmniej 4 albo 2 niczym mocne 3 i vice-versa ...
Cienka jest granica miedzy lekkim lotem a niedosytem moze veteran @Mario Escobar mi cos podpowie ?
Właśnie między innymi dlatego nie schodzę poniżej 5g ostatnimi czasy: jak materiał będzie słabszy niż średnia krajowa, to i tak będzie bardzo dobrze, zaś jeżeli będzie moc, to cóż - żegnaj ego, do zobaczenia za kilka godzin haha.
Prawdą jest jednak, że krzywych jazd nie miewam, nawet jak jest to poziom niszczyciela światów, to moje pełne zaufanie do grzybów nie dopuszcza myśli, że cokolwiek mi grozi. Wierzcie lub nie, na ostatni tripie robiło się nieciekawie, tak jakby Grzyby sobie stroiły ze mnie żarty. Na głos wypowiedziałem: też jestem równy bogom! Wszystko nagle ustało, jakbym wręcz przywołał ich do porządku. Nie ma takiego bicia, nawet wobec istot astralnych można być asertywnym ;)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.