Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Trzy dni lota ale pamiętam tylko przebłyski.
A tak to 250-500uq w zupełności wystarcza i jest świetny trip.
1p-LSD też uwielbiam. 1-2 TAB po 150uq każda i naprawde jest kosmos
14 sierpnia 2024mj2086 pisze: weźcie więcej niż 75ug, 1-cp jest przyjemny i dość łagodny, od 150ug nikomu włos z głowy nie spadnie, ale no też zależy czy chucherko 60kg czy kawał byka 90+. Z dziarą ingerencji w organizmie nie ma prawa być, chyba że tak jak pisze kolega wyżej fizyczna wjedzie jakaś dziwna wkręta ze swędzeniem albo was najdzie na łażenie po chaszczach ;)
nie ma roznicy czy wazysz 50 kg czy 100 kg jedyna roznica jaka jest to pomiedzy plciami bo nasze mozgi sa inaczej zbudowane.
Re: Olanzapina
Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2012
czas półtrwania to 21-54h czyli mocne działanie jest przez 12h, a schodzi prawie całkowicie po 2-4 dniach.
Scalono
I czy 300ug to dużo jak na pierwszy kontakt z LSD?
2 dni po tym tripie na kwasie gdy kolega pierwszy raz go próbował zrobiliśmy sobie ze znajomymi w 6 osób tripa gdzie się nieźle rozsynchronizowaliśmy bo tak
Ja: 25mg 2C-B plus piwo zero z dosypanym nie wiem ile 2C-B, ale na tyle że pozwoliło osiągnąć stan prawie jakbym wziął te 25mg bez tolerki
Kolega z którym braliśmy kwasa nie chciał dodatkowej porcji więc tylko 25mg wziął
Drugi kolega pierwszy jego trip ogólnie 25mg
im weszło mniej więcej o godzinę wcześniej niż mi bo ja po polknieciu tej tabletki z nimi w T0 popijałem to piwo przez godzinę, kolega który nie chciał tolerki przebijać miał lekki niedosyt, kolega który pierwszy raz tripował ogólnie usatysfakcjonowany i moc w sam raz tylko przy ich pierwszej fali trzeźwości lekkie zawiedzenie, że to już koniec. No ale mniejsza o naszą trójkę bo to nie wątek o 2cb tylko kwasie. pozostała trójka tripowała na kwasie. dlatego też wcześniejsza dygresja miała służyć jako kontekst dla dalszej opowieści.
2 kolegów (którzy 2 dni wcześniej też rownolegle robili tripa na kwasie wtedy co my) zjadło ciastka z THC, a gdy już szliśmy w grupie z nimi do lasu i nam 2C-B zaczynało wchodzić jeden z nich wziął kwasa, a drugi jeszcze chwilę się wstrzymał po czym ostatecznie też dorzucił. Poczestowali później jeszcze jedną koleżankę która z nami szła swoimi kwasami. No i ona podobno miała po ziole nieraz efekty typu wrażenie że małpa ją goni czy coś w tym stylu. No i okazało się, że urojenia przy pierwszym kontakcie z kwasem ją dopadły, a policja którą czasem mijaliśmy ją mocno schizowała pomimo że już nic przy sobie nie mieliśmy. W tym przypadku perspektywa tripa mogącego trwać do 12 godzin była niezbyt fajna, ale to w sumie sprowadza się bardziej do czasu trwania niż dawki, dlatego tak jak pisałem, jak już masz tripy na czymś innym za sobą to można skoczyć na głęboką wodę jaką jest ta 300. Podczas tamtego tripa w sumie trochę rolę tripsittera przyjąłem i starałem się nimi opiekować by jak najlepiej przebiegała im ta podróż a gdy najmocniejsze urojenia złapały koleżankę to wtedy inni też pomogli w tripsittowaniu. Jedyny mankament był taki że później jak już byliśmy po tripie a ona po peaku to z kolegami zapaliliśmy przy niej vape z DMT i gdy na kilka minut nas położyło ona też wzięła bucha myśląc, że to zwykły e-papieros. Tak czy inaczej gdyby nie to, że wzięła na pierwszy raz kwasa w towarzystwie które pomogło jej wyjść z torów badtripa to mogłoby być to koszmarne wspomnienie, a tak myślę, że było git.
Zadbaj o set i setting, miej za sobą tripa na jakimś krócej działającym sajko i wtedy śmiało myślę że można próbować.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Petru chce kompromisu ws. depenalizacji marihuany. Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotyka się w czwartek z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu, Ryszard Petru powiedział, że chce wypracować akceptowalne społecznie rozwiązanie. Z kolei Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega, że THC "niesie wiele zagrożeń dla zdrowia".
Na niemieckich plażach morze wyrzuca na brzeg kokainę wartą miliony
Od kilku dni na plażach wzdłuż wybrzeża Morza Północnego w Niemczech i Holandii znajdowane są pakunki zawierające kokainę. Łącznie odkryto już ponad 200 kg narkotyku. W stan gotowości postawiono służby w Danii.
Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.