Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 911 / 77 / 0
Nie ma mowy o umieraniu. Wygląda dobrze. Na raz wrzucasz składniki?
  • 237 / 77 / 0
Jak wygląda połączenie mefa z zolpidemem? Bo brałam niedawno zolpi, a jestem po nim totalnie nieogarnięta i mam ciągle wizuale xD I nie wiem po prostu czy jak połączę z mefem to nie odklei mnie jeszcze bardziej.
  • 911 / 77 / 0
Ja zolpidem to odradzam, chociaż to tylko moje odczucia. Duży przypał można zrobić, ciężko coś pamiętać.
  • 182 / 24 / 0
Siema, aż miło po latach wrócić i się odezwać na forum ale do rzeczy. Co sądzicie o miksie opiaty+alprazolam+alkohol+kryształ. Ja właściwie ostatnio cały czas tak lecę i z ciekawości chciałbym się zapytać jak bardzo się rozpierdalam uhgh
  • 183 / 72 / 0
@yupwhiteisbeautiful na bank jesteś świadomy jak bardzo się niszczysz. W takiej układance, cokolwiek wyjmiesz, to będzie ciężko, bo nie bedzie czym zaleczyć. Szykuj się na grube stany lękowe, paranoje, omamy, równieź fizyczny ból i dyskomfort.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy

W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.

UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech

Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.

Botswana: Nowa strategia gospodarcza – marihuana zamiast diamentów

Botswana, jedno z najstabilniejszych państw Afryki, stawia czoła wyzwaniom związanym z uzależnieniem swojej gospodarki od wydobycia diamentów. Dwoma nowymi filarami tamtejszej gospodarki mają zostać energia słoneczna oraz konopie indyjskie.