Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ja rzuciłem całkiem i było tylko gorzej na samym 0. Stan bajgorszy psychicznie To jakieś 3 max do tego poty itp.
Ale tak ja odstawiałem po kawałeczku i brałem długo i duże dawki. Wydawało mi się ze się wyleczyłem a jest jeszcze gorzej
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
I teraz pytanko co myslicie ? Taki xan wszech obecny W USA
Pytanie moje jakie benzo waszym zdanie najbardziej uzależnia ?
specjalnie bromowa skrócili jak Pionka
Jest szczególnie uzależniający ze względu na to, jak jego aktywny składnik modyfikuje rzeczywistą strukturę chemiczną mózgu po dłuższym okresie stosowania.Jest zakazany
Aa i właściwa odpowiedź to xan jest najszybciej uzależniający. Mocna bomba krótkie działanie. Żeby temu zapobiec trzeba zakazać dorzucania ale jak widać to trudne, dlatego o dłuższym działaniu zażycie bez nadużywania jest całkiem nieuzależniające
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Mam chłodniejsza i opanowana głowę
Czy to działa tylko na ludzi, którzy w jakiś sposób cierpią psychicznie? Pozdro
Oczywiście, że mają działanie rekreacyjne sedacje i uspokojenie od hamowanie emocjonalne i otwartość.
Nie zauważasz tego ? Jak nie to lepiej daj sobie z tym spokój bo to nie są leki do zabawy a tym bardziej do ćpania.
No i postanowiłem pójść za radą kogoś z tego forum i test przeprowadzić wśród ludzi. Tak więc mieliśmy iść ze znajomymi na imprezę. Zanim poszliśmy na miejsce jako że mieszkam najbliżej miejsca docelowego zrobiliśmy sobie małego before u mnie. Jeden kolega już na wejściu mi powiedział, że on dziś zamiast alko sobie prege bierze więc w sumie plan miał podobny do mojego. Wypiliśmy sobie po kawie z dodatkiem większej ilości kofeiny i już wtedy jakoś od samej kofeiny która mi w sumie codziennie towarzyszy czułem pewną zmianę. Chwilę przed przybyciem ostatniego kolegi wziąłem 2mg Xanaxu i poszedłem go wpuścić. Po chwili już mialem wrażenie że coś tam zaczęło działać. Jednak chwilę później gdy wchodziliśmy na miejsce imprezy mialem takie poczucie że nie widzę specjalnej różnicy. Jednak już na miejscu poczułem fajny luz, w sumie była to podobna różnica względem alkoholu jak keta względem dexa czy meskalina względem np grzybów. Jednocześnie było czuć działanie jak i było poczucie trzeźwości.
Wieczór mijał bardzo fajnie, z ludźmi się mi bardzo dobrze rozmawiało, choć wolę na trzeźwo się wprowadzać w podobny stan niż iść na łatwiznę i łykać tabletkę. No ale to był przyjemny efekt uboczny, celem było zobaczyć jak się będę czuł po benzo w kontekście imprezowym.
Gdy piłem już drugie piwo 0% pomyślałem że w sumie mogę dorzucic jeszcze pół tabletki. Tak więc około 23:15 czyli T0+3:15 dorzuciłem 1mg. Pozniej znajomi stwierdził że poszliby się przewietrzyć, a ja jeszcze mialem końcówkę tego piwa. Mimo tego wyszedłem z nimi i wziąłem kufel ze sobą i zdaje mi się, że tam, a na pewno około północy dorzuciłem resztę benzo które mialem ze sobą a więc drugą połówkę. Tak więc po 4mg stwierdziłem że idę odnieść kufel na mieszkanie jako trofeum. Tam też część ekipy siedziała, zapalili indice więc jedna z osób już została i odpoczywała. Ja wziąłem jeszcze jedną 2mg tabletkę ze sobą, zaproponowałem lufe hybrydy z przewagą sativy, wypaliliśmy ją na 3 osoby około 0:30 i wziąłem tamtego xanaxa jakoś około 0:40. Następnie wróciliśmy do baru, z tego co pamiętam byliśmy tam do zamknięcia, ale no już zbyt wiele nie pamiętam co było dalej. Jak się obudziłem to zobaczyłem jeszcze pusty blotter po predze i okazało się, że z kolegą za trochę zioła się wymieniliśmy i o 2:45 dorzuciłem do tego jeszcze 150mg pregi i mialem też przebłysk, że drugą lufę paliliśmy.
Nie przepadam za urwanymi filmami a przy alko łatwo mi o nie było więc w sumie myślę, że benzo będę traktować podobnie do alko i prawie nigdy po nie nie będę sięgał. Test jednak mimo wszystko uznaje za zdecydowanie udany.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające
Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.
Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois
Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.
Na niemieckich plażach morze wyrzuca na brzeg kokainę wartą miliony
Od kilku dni na plażach wzdłuż wybrzeża Morza Północnego w Niemczech i Holandii znajdowane są pakunki zawierające kokainę. Łącznie odkryto już ponad 200 kg narkotyku. W stan gotowości postawiono służby w Danii.