Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 104 / 14 / 0
Ja jestem przystojny chlopak, wysoki, muskularny. Szybki, zwinny, opalony, pachnacy.

Taki chuj racji nie masz autorze postu ha!
  • 150 / 3 / 0
11 czerwca 2014wildwolf pisze:
Każda potwora znajdzie swego amatora.
Chuj że post stary, ale zauważ. Każda potworA znajdzie amatorA.

Ale żeby potwór znalazł amatorKĘ... To się już nie zdarza, i trzeba o tym fantastyczne filmy kręcić
  • 1245 / 314 / 12
kobita brzydka ale przynajmniej spokój że się nie będzie puszczać z sąsiadem za mefedron %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3169 / 363 / 0
Re: Brzydki ryjec
Nieprzeczytany post autor: Blu »
12 października 2024Selevan pisze:
Ale żeby potwór znalazł amatorKĘ... To się już nie zdarza, i trzeba o tym fantastyczne filmy kręcić
Zdarza się raczej często, mam 2 znajomych z wyjątkowo niewyjściowymi ryjcami, obaj mają żony >7/10. Po prostu nadrabiają innymi zaletami, zaradnością życiową, poczuciem humoru, inteligencją. Problem jest tylko kiedy masz brzydki ryj plus NIC czym mógłbyś to nadrobić.
  • 1245 / 314 / 12
w zupełności wystarcza nadrabiać forsą
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 3169 / 363 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Ci co narzekają, że to wygląd im przeszkadza w podrywaniu zwykle nie mają ani forsy ani nic innego atrakcyjnego i to jest ich główny problem. Zwalają winę na ryj bo tak najprościej uciec przed odpowiedzialnością i koniecznością pracy nad sobą.

Jak masz tylko forsę i nic poza tym to też niedobrze, bo przyciągasz głównie chciwe pustaki chcące cię wycyckać z siana.
  • 23 / 2 / 0
Nieprawda ja jestem bardzo przystojny a biorę sporo głównie hera i fetą jedyne co to mi krostki na barkach się pojawiły.

Czasem nawet piękne osoby się wciągają w temat. Nie ma wyboru, to losowe.
Uwaga! Użytkownik kosmita89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 958 / 271 / 2
Nieprzeczytany post autor: Merx »
co to za zjazd narcystycznych osobowości XD wtf kółko wzajemnej adoracji "ja jestem przystojny"
ja za to jestem normalny
Spoiler:
i mimo swego, ile przećpałem w życiu to jestem zdania:
JAK DBASZ TAK MASZ
tym o to sposobem, jak raz na rok wyj3bie mi jakaś skaza na mordzie, to jest to święto zapisywane do kalendarza xd
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 2801 / 360 / 0
Nie no czytając niektóre posty to tutaj sami modele z okładek są ktorzy narzekają że nie mogą poderwać zadnej laski .. Więc może nie są tak przystojni jak im sie wydaje
  • 205 / 64 / 0
Chłopaki. Tego jak kobiety oceniają atrakcyjność i tak nie zrozumiecie, ja przynajmniej nie rozumiem. Ostatnio usłyszałem od jednej że dla niej Piotrek Szumowski jest przystojny a chłop autentycznie ma ryło jak but do robienia przysiadów. Płeć z Wenus stety niestety jest od nas testosteronowych samców nieco mądrzejsza i patrzy raczej na całokształt aniżeli wydatne kości policzkowe i ostro zarysowane szczęki. Poczucie humoru, charyzma, pewność siebie mają największe znaczenie. Może to banał ale jak pogadacie z laskami to raczej też będziecie zdziwieni jakie typy przystojnych gości wam rzucą.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.