teleport do właściwego wątku ps. mała prośba jak piszesz tak kótkie posty, to weź je do chatugpt przeklejaj i zrób prompt o zredagowanie z rozwinięciem, bo ludzie zgłaszają takie posty jako spam mimo iż odpowiedź jest sensowna - /Merx
Ktoś ma wiedzę lub dane w jakim czasie Naltrkson/Nalokson może uwrażliwić receptory ?
Który z tych dwóch środków jest lepszy czy można je mieszać dal lepszego efektu.
Wszystko w granicach najniższych dawek 1-5mg
scalonko - /Merx
12 października 2024ledzeppelin2 pisze: Mam pare tabs nalkrexu.
Dzieki że przypomnial
Chociaz tydzien przerwy se zrobie bo.ostatnio apteka co 2.dni i nabiera na sile
Tego co wiem , to z 5 dni a najlepiej tydzien przerwy
Przeżyłem 6 dni bez niczego które miałem zagospodarowane na skręta, teraz 7 dni brania naltexu i później znowu 7 dni niczego, taki plan zbicia tolerki
teleport do właściwego wątku - /Merx
teleport do właściwego wątku - /Merx
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.
Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów
Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki
Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.