ODPOWIEDZ
  • 161 / 36 / 0
Tydzień.

teleport do właściwego wątku ps. mała prośba jak piszesz tak kótkie posty, to weź je do chatugpt przeklejaj i zrób prompt o zredagowanie z rozwinięciem, bo ludzie zgłaszają takie posty jako spam mimo iż odpowiedź jest sensowna - /Merx

Ktoś ma wiedzę lub dane w jakim czasie Naltrkson/Nalokson może uwrażliwić receptory ?
Który z tych dwóch środków jest lepszy czy można je mieszać dal lepszego efektu.
Wszystko w granicach najniższych dawek 1-5mg

scalonko - /Merx
  • 175 / 30 / 0
12 października 2024ledzeppelin2 pisze:
Mam pare tabs nalkrexu.
Dzieki że przypomnial
Chociaz tydzien przerwy se zrobie bo.ostatnio apteka co 2.dni i nabiera na sile

Tego co wiem , to z 5 dni a najlepiej tydzien przerwy
Ja wziąłem 6 dni po zakonczeniu ciągu pierwszą porcję bo wydawało mi się że już dawno po skręcie, jednak po wzięciu jak zaczęło działać to instant na kibel mnie wrzuciło, całe szczęście nie trwało to długo.

Przeżyłem 6 dni bez niczego które miałem zagospodarowane na skręta, teraz 7 dni brania naltexu i później znowu 7 dni niczego, taki plan zbicia tolerki

teleport do właściwego wątku - /Merx
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
Z tego co wiem jest jakaś metoda mieszania baaaardzo niskich dawek naltreksonu z opiatami by zapobiec powstaniu tolerki i izależnienia fizycznego. Jakiś kolo jadł 4 razy po 200 kody dziennie i odstawił od razu bez problemu. Nie pamiętam na jakim forum to było niestety. Bluelight może? Naltrekson w tak niskiej dawce działa chyba przez antagonizm TLR4. coś tam coś tam izomer lewoskrętny czy prawoskrętny naltreksonu ruszaja TLR4 a nie receptory opio...

teleport do właściwego wątku - /Merx
ODPOWIEDZ
Newsy
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu

Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.

Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów

Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.

Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki

Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.