Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Siema, z góry mówię że jeśli post w złym dziale to proszę o wskazówki gdzie mogę go umieścić - fopa na nieświadomce 🙈

Znajomemu wpadło w ręce coś takiego (niemal na 100% jest to jakaś substancja rekreacyjna). Czy ktokolwiek umie to zidentyfikować? Wstawiam fotki poniżej.
Nikt nie spożywał donosowo, bo wszyscy się cykają 🤣 bezwonne i bezsmakowe

przeniesiono - detronizator
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 353 / 34 / 6
Poliż i poczujesz co to ... Wygląda jak czopek 😂( sorry skojarzenie )
  • 5 / / 0
Kolega lizał już 😂😂😂 bez smaku
  • 21 / 3 / 0
z wyglądu przypomina ałun w tym czopku
  • 1200 / 300 / 12
11 października 2024maryjanek1902 pisze:
a klepie to chociaż? %-D

mnie to na jakis przyszlifowany minerał wyglada; kalcyt, kwarc, czy cos takiego…

wrzuć na łyżkę i podgrzej - moze wybuchnie :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 18 / 0
Nie wygląda na nic z czym się spotkałem. Może jakiś chemik artysta stworzył perfekcyjny kryształ mefedronu. Jak bez smaku i zapachu to bym omijał, ale kibicuje że ty albo kolega spróbujesz bo ciekawe co to.
  • 4 / / 0
Siemanko, jeśli umieszczam post w złym dziale to proszę mnie poprawić. Rzadko się udzielam :)

Trafiło do mnie takie fajne cudo w Holandii, koloru żółtego, w kształcie prostokąta, z jednym bokiem zaokrąglonym z napisem " the north face " .
Jaką może mieć moc ?
MDMA czy jakaś trójeczka siedzi w tym ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 4 / / 0
Dostałem dziś na testy jakiegoś " mefa " koloru żółtego. Z tego co dostałem za info to że robione na bazie koki, lub zbliżone do jej działania i jest to typowy mocny euforyk wg tej osoby i mam z tym uważać 😅

Spotkał się ktoś z tym kiedyś?
https://files.fm/u/frtgxuvfkq
  • 144 / 40 / 0
11 października 2024maryjanek1902 pisze:
Wyjebka pewnie.
  • 353 / 34 / 6
Danielotolero12
Zerknij na link poniżej . Chociaż z 2017 jest raport , ale w dziale MDMA są podane linki do stronek gdzie na bieżąco wrzucają z całego świata opisy różnych tablet .
https://mindzone.info/aktuelles/vorsich ... 5-mg-mdma/
ODPOWIEDZ
Newsy
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.

Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025

Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.

Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.