Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 769 / 43 / 0
Wczoraj w sobotę zajebałem miksa 300 acodiniu na peaku 10 gripexow z pseudoefedryna co daje koło 200mg, 5g paracetamolu i kolejne 150mg DXM po 2h mała paczka tchio i ketanol. Było miło nie powiem i ciekawie. Na koniec peaku zarzuciłem 3mg klona.

staraj się używać nazw substancji zamiast preparatów; zamiast acodin - DXM, gripex - pseudoefka itd _ xxx
  • 1200 / 300 / 12
@Rokison a po cóż ten paracetamol? fazy po nim nie uświadczysz a jedynie bardziej dopierdalasz wątrobę takim koktajlem specyfików
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 80 / 11 / 0
Na codzień biore pregabaline w MAŁYCH dawkach
Za jakiś czas chce oprócz pregabaliny chce brać ashwagande codziennie przez jakiś miesiąc dwa. Możliwe że potem kilka tygodni przerwy i znów ashwaganda każdego dnia

Czy podczas codziennego zażywania ashwagandy można brać DXM w większych dawkach?

I czy olej konopny/cbd ma sens PO tym jak DXM przestanie działać? Bo podobno cbd przed DXM spłyca jego działanie więc chyba jedynie po fazie DXM ma zażycie cbd sens? Uspokoi i pozwoli naprzykład zasnąć
Jakieś łatwo dostępne fajne miksy są z DXM? (Oprócz THC które działa na mnie dziwnie i nie pale)
  • 3408 / 562 / 1
Psychodeliki in general, ale unikaj tych co stymulują. Mogą być grzyby, tryptaminy, może benzydamina (dość szkodliwa) albo Gałka muszkatołowa, chociaż tej nie testowałem. Jest jednak dużo ludzi z forum którzy to przerabiali.
Spróbuj sobie gazu rozweselającego- kup naboje do śmietany i cracker.

Ja mimo wszystko najbardziej lubiłem zapalić małego buszka na zejściu peaku DXM. MAŁEGO!
No ;]
A jak cię schizuje to weź połówkę alpry i wtedy zapal.

Ashwaganda to stymulant.
Nigdy jej nie zażywałem, nie wiem jak działa DXM podczas suplementacji tym dziadostwem. Możliwe że ktoś to testował ale lepiej odpuści na dzień dekszenia. Może nawet 2 dni przed
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 80 / 11 / 0
Memantyna+DXM? Z DXM mam spore doświadczenie, o miksie z memantyną czytałem różne opinie.
Jeśli ma to sens to jaka kolejność i jakie dawki?
Przedewszystkim zależy mi na działaniu przeciwdepresyjnym i przeciwlękowym, ale jeśli troche dysocjantowej rekreacji by sie pojawiło to nie narzekałbym
  • 1 / / 0
Czy coś się złego może stać przy dawce dziennej 75 mg lamotryginy z połączeniem 300 mg DXM?
przeniesiono-xxx
  • 80 / 11 / 0
Czy są jakieś sposoby na to aby przy połączeniu DXM+pregabalina nie czuć tego wstrzymania moczu(w sensie moge sie wysikać, tylko dużo czasu potrzeba i troche napinać sie musze) no i niewiem czy to zdrowe (zawsze po 2-4 godzinach już normalnie sikałem) bo teraz pregabaliny dawke zmniejszyłem do 300mg rano i 300mg wieczór, i sie czuje przez to gorzej, a DXM zmniejsza mi objawy odstawienia każdych substancji praktycznie(lubiłem bardzo kiedyś ciągi np z 3 dni na 300-450mg)
Po drugie czy jest sens znów spróbować miksu memantyn+DXM? Kiedyś połączyłem i czułem o ile normalnie na DXM takie uczucie bycia napiętym jest w dawkach większych od 300mg nawet przyjemne, no taka cecha subtstancji, to przy połączeniu z memantyną czułem sie tak nieprzyjemnie ponapinany(nawet tak psychicznie jakby)
A podobno memantyna może wzmocnić DXM więc chętnie bym to wykorzystał, jednak ja wtedy nie czułem wzmocnienia a wziąłem 10-20mg memantyny+300mg DXM(nie pamiętam już kolejności)
  • 608 / 186 / 0
21 sierpnia 2024madness69 pisze:
Czy coś się złego może stać przy dawce dziennej 75 mg lamotryginy z połączeniem 300 mg DXM?
przeniesiono-xxx
Nie ma to wpływu jedno na drugie. Możesz śmiało walić
  • 586 / 123 / 0
Memantyna powyżej 40-60mg zaczyna dawać dysocjujace działanie choć i na dawkach standardowych da sie lekko to odczuć.
Do 300mg DXM brałem jakies 80mg memy (mając z nią duże doświadczenie ZALECAM OSTROZNOSC BO EFEKTY SĄ DLUGIE I MALO PRZYJEMNE)
Raczej odradzam bo później dlugie oglupienie postdysocjantowe sie utrzymuje.
Memantyna działa dobre 60-80h u mnie a okres półtrwania sięga 100h nawet.
  • 80 / 11 / 0
Grejfrut+dxm540mg+green out 18ml zajebista jazda tak powinno wyglądać życie a i jeszcze 75mg baklofenu zjadłem niedawno
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka

Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.