Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 420 / 43 / 0
Dostałem mokry, żółty sort śmierdzący rozpuchem. Maczana 1:60 zapalona bez tolerki była mocna, nie powiem. Mimo wszystko profil działania chujowy. 20-25 minut peaku a potem kurewsko wielka chęć dopalania. Po trzech buchach wyjebałem i sampel i maczanę do kibla. Jeszcze do tego wszystkiego rozbolała mnie głowa.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
16 lutego 2016Dah pisze:
Da się tym normalnie "zjarać" jak zrobię maczane 1:80 ? Jak wygląda faza? Ile trzyma ? Substancja raczej pójdzie do miksów dlatego chciałbym poznać jej profil czy nada się w ilości 0,2g do 0,4g czikity i takiej samej ilości nm-a (mowa o gotowej maczanie. Czy to już inna liga nie nadająca się dla niedzielnych ale wszystko to chyba kwestia dawki ? :D
mdmb-4en-pinaca jest gdzieś 40x mocniejszy od thc wiec uznaje ze ten pewnie gdzieś kolo 50x thc, czyli maczan pownien być gdzieś 1:200 na odpowiednik normalnego bucha
  • 8 / / 0
Jest kosior zrobione 1;50 na malej tolerce i buszek ladnie wchodzi na glowe , polecam
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.

Białostocki sąd podwyższył karę mężczyźnie oskarżonemu o przemyt z Hiszpanii 40 kg marihuany

Sąd Apelacyjny w Białymstoku podwyższył we wtorek (3.12) do sześciu lat i miesiąca więzienia wyrok dla oskarżonego o przemyt z Hiszpanii do Polski 40 kg marihuany; narkotyki ukryto w specjalnej skrytce samochodu. Sąd częściowo uwzględnił apelację prokuratury. Wyrok jest prawomocny.