Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czy komuś zdarzyło się 2/3 godziny po zakończeniu nocki i po małej drzemce odczuć spowrotem efekt pobudzenia? Obudziłam się i czuję się jak bym była po pasku. Pobudzona chaos w głowie i rozkojarzenie. Chciałam iść spać dalej ale nie ma takiej opcji. I nie, nie zregenerował mi się tak szybko organizm bo normalnie spała bym z 8/9godzin 😅
Przeniesiono do ogólnego, nie tworzymy nowych tematów /Merx
  • 45 / 5 / 0
@KiziaMiziaKizia Tak, mam tak często. Np 2-3 dni ciąg na amfetaminie(+czasem pregabalina, kodeina, benzo na zjazd) i potem śpie z 2-4 godziny, budze sie wyspany, i nie mam siły dalej spać(chociaż teoretycznie mój organizm potrzebuje łącznie z 8-9 godzin snu conajmniej po takim ciągu)
Inne osoby też tak mają
Miłej nocy, bezpiecznej, spokojnej i bez psychoz i tym podobnych
  • 5 / / 0
@ Patrykpatyk

Chciałeś dobrze Patryku ale Ci się zdeczka popierdoliło. Dziewczyna nie pyta o spanie wbrew pozorom. Tylko o stymalcję występującą dzień po waleniu w klamke.

@ KiziaMiziaKizia

Tak , to normalne jak masz dobry temat. Prześpisz się, mija Ci zwalec a mimo to dalej czuć stymulacje. Dzieje się tak bo amfetaminę masz jeszcze na drugi dzień w krwioobiegu - normalna rzecz.
  • 40 / 3 / 0
Jak napisał @Reanimated tak, to normalne. Sam nie waliłem z 20lat temu :) więc nie wiem jak z jakością jest teraz, ale zdarzało się, że po nocce coś się na chama zjadło, przymkneło oczy na kilka chwil i "było lepiej".

Ciesz się @KiziaMiziaKizia :D to jest ekonomic frendly :D a lepiej być na fazie niż na zwale, tak szczerze mówiąc :)

Zdrówka ludziska
I wszystkiego dobrego z okazji dnia chłopaka, chłopacy :D
-- 𝖀𝖟𝖆𝖑𝖊𝖟̇𝖓𝖎𝖊𝖓𝖎𝖊 𝖙𝖔 𝖏𝖆𝖐 𝖗𝖔𝖘𝖞𝖏𝖘𝖐𝖆 𝖗𝖚𝖑𝖊𝖙𝖐𝖆 𝖓𝖆ł𝖆𝖉𝖔𝖜𝖆𝖓𝖞𝖒 𝖌𝖑𝖔𝖐𝖎𝖊𝖒 --
  • 48 / 12 / 0
amfetamina działa bardzo długo, co mnie zwykle od niej odrzuca. A jak przyjmie się większą dawkę to czas działania się wydłuża jeszcze mocniej. Więc w sumie bardzo możliwe jest latać po fecie, pójść spać jak trochę puści i kiedy organizm jest wymęczony i po obudzeniu dalej czuć jakąś tam namiastkę działania.

Tam wcześniej było coś o tym że to od zanieczyszczeń jest zwała po fecie. G prawda. Testowałem i krajówki i siarczan amfetaminy który na spokojnie miał 70%+ i zwała to po prostu część działania. Jak już pierwsza przyjemna dopaminowa część mija to zostaje głównie pobudzenie, do którego dochodzi zmęczenie i metabolity, które dodatkowo dobijają. Jedyny sposób żeby nie mieć zwały to nie walić tyle fety żeby do niej doszlo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe

Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!

Kannabinoidy wykazują „obiecujący potencjał jako środki przeciwnowotworowe” – wskazują nowe badania

Niedawno opublikowane badania w Discover Oncology rzuciły nowe światło na możliwości terapeutyczne kannabinoidów takich jak THC, CBD i CBG. Naukowcy wykazali, że związki te mogą hamować wzrost guzów oraz zapobiegać rozprzestrzenianiu się raka, co czyni je obiecującymi środkami przeciwnowotworowymi. Chociaż wyniki te są niezwykle obiecujące, badacze podkreślają, że wciąż istnieje wiele do zrozumienia, jeśli chodzi o mechanizmy działania kannabinoidów oraz optymalne dawkowanie tych substancji.

Co z polską załogą statku z narkotykami? „Sprawa się przedłuża”

Obywatele polscy wchodzący w skład załogi statku „Jawor”, na którym w brazylijskie służby zarekwirowały w porcie Itaqui w mieście Sao Luis pół tony kokainy, nie trafili do aresztu – informuje brazylijska stanowa policja federalna. Śledztwo jest jednak w toku i żadnego rozwiązania nie można jeszcze wykluczyć.