Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 3180 / 604 / 0
Kurde może to prozaiczne, ale witamina C może zdziałać cuda w polepszeniu wyczerpania kawowego. wiem bo dzisiaj u mnie miało skutek regeneracyjny po 2 osobno kapsułkach witaminy 1000. a zwykła 30 sztuk w opakowaniu za 5 zł żeby dorzucić coś do paczki z allegro.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
@Verbalhologram tak nie jest. Nie raz piłem czy to rozpuszczalną witaminę C czy to zwykłą w tabletkach - nic to nie dawało. Jedyny problem z kawą to wystarczy od razu przestać ją pić, poboli trochę głowa, może z tydzień czasu albo dłużej będziemy zamuleni ale to minie.
Nie warto wracać do picia kawy czy energetyków.
  • 3180 / 604 / 0
Muszę przyznać że w domu nawet jak żłopię to efekty są znośne, ale jeśli pójdę pod wpływem kawy, jednej lub więcej np do sklepu, to ręce mi się telepią, nie jestem cały roztrzęsiony, tylko przy płaceniu jest telepanie, sam jestem spokojny, ale w tym momencie kurde balans jest taki objaw.

To jest o tyle zryte, że ja nawet potrafię się uśmiechnąć patrząc wtedy na kasjerkę, no ale jednak.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4064 / 658 / 2117
Obecnie spożywam dużą ilość tych produktów (ponownie). Nie dostrzegam skutków ubocznych, ponieważ czasem sięgam po napoje energetyczne, a innym razem po kofeinę z filiżanki kawy i raczej rzadko z tego schodzę. Z pewnością jednak, przy dłuższej abstynencji od tych substancji, mogą pojawić się bóle głowy oraz rozdrażnienie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 156 / 20 / 1
Moim jedynym, ale głównym i występującym zawsze po kawie problemem był ból brzucha. Zresztą jak po prawie wszystkim z kofą nie licząc lekkich herbat. Dlatego nie piję kawusi :) Pieniędzy więcej zostaje w kieszeni, a i tak nie potrzebuję dodatkowej stymulacji za dnia. Zresztą smak i tak nie dla mnie, za gorzka na mój gust.
Wpierw leczenie,
potem walenie.
  • 4 / / 0
21 lipca 2024Verbalhologram pisze:
Muszę przyznać że w domu nawet jak żłopię to efekty są znośne, ale jeśli pójdę pod wpływem kawy, jednej lub więcej np do sklepu, to ręce mi się telepią, nie jestem cały roztrzęsiony, tylko przy płaceniu jest telepanie, sam jestem spokojny, ale w tym momencie kurde balans jest taki objaw.

To jest o tyle zryte, że ja nawet potrafię się uśmiechnąć patrząc wtedy na kasjerkę, no ale jednak.
Hmmm... Mnie też czasami zdarza się po kawie doznać takiego roztrzęsienia. Pomaga zielona herbata / L- teanina lub imbir. Kiedyś gdzieś wyczytałem że jest dobry na delikatne zneutralizowanie stymulantów i rzeczywiście się sprawdziło
  • 39 / / 0
@Verbalhologram ale to są normalne efekty działania kofeiny. Polecam w ogóle odstawić ten specyfik ale nie jest to łatwe.
@PawcioPawcio wątpie żeby to działało ale kiedyś sprawdzę na pewno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe

Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!

Kannabinoidy wykazują „obiecujący potencjał jako środki przeciwnowotworowe” – wskazują nowe badania

Niedawno opublikowane badania w Discover Oncology rzuciły nowe światło na możliwości terapeutyczne kannabinoidów takich jak THC, CBD i CBG. Naukowcy wykazali, że związki te mogą hamować wzrost guzów oraz zapobiegać rozprzestrzenianiu się raka, co czyni je obiecującymi środkami przeciwnowotworowymi. Chociaż wyniki te są niezwykle obiecujące, badacze podkreślają, że wciąż istnieje wiele do zrozumienia, jeśli chodzi o mechanizmy działania kannabinoidów oraz optymalne dawkowanie tych substancji.

Co z polską załogą statku z narkotykami? „Sprawa się przedłuża”

Obywatele polscy wchodzący w skład załogi statku „Jawor”, na którym w brazylijskie służby zarekwirowały w porcie Itaqui w mieście Sao Luis pół tony kokainy, nie trafili do aresztu – informuje brazylijska stanowa policja federalna. Śledztwo jest jednak w toku i żadnego rozwiązania nie można jeszcze wykluczyć.