Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 906 / 159 / 0
@Klefedron1234 , też się nad tym zastanawiam. Stawiam że może produkcja droższa od jakis chlorow, a rynek zbytu i tak wszystko weźmie.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 10 / 1 / 0
Chlory w ogóle nie powinny powstać. Póki 4mmc i 3mmc były na legalnym rynku (a obecnie nielegalnie spotykam 4mmc) to z nosem było zawsze ok. A Cmc? Tak na prawde nikt powazny nie powinien tego ładować w nos, no ale wiadomo jak jest.
  • 1831 / 392 / 4
może zeszłomiesięczne giga naloty na fabryki narkotyków?
Fabryki:
mefedronu
Chlorów ( 3CMC/4CMC )
i po drodze też pewnie była produkcja 3MMC ta sama taśma co mefedronu tylko inny "dodatek"

przejęcia liczone w TONACH
kilka z ważniejszych:
https://radio.lublin.pl/2024/07/najwiek ... o-zdjecia/

https://radiopoznan.fm/informacje/pozos ... narkotykow

https://cbsp.policja.pl/cbs/aktualnosci ... lisko.html

Tu wielkiej filozofii nie ma, to były jedne z największych przejęc ostatnich lat łącznie z likwidacjami samych linii produkcyjnych które były na prawdę sporawe.
DXM
  • 10 / 1 / 0
W ich miejsce powstaną dwie kolejne fabryki. To zbyt zajebisty biznes, żeby ktoś nie zaryzykował. A mimo to od dłuzszego czasu 3mmc zanika z rynku. Moze to kwestia tego, ze ludzie wolą MDMA niż 3mmc oral.
  • 1831 / 392 / 4
hah no to nie takie proste postawić fabrykę, ale ok ...
i wątpię by ketoniarze przerzucali się od tak na MDMA ( i nie mówię, że MDMA jest BE )
ja od 13 lat kocham 3MMC, lubię MDMA ale dla mnie to dwie różne bajki.
wolę te ketonową...
DXM
  • 906 / 159 / 0
28 września 2024Klefedron1234 pisze:
W ich miejsce powstaną dwie kolejne fabryki. To zbyt zajebisty biznes, żeby ktoś nie zaryzykował. A mimo to od dłuzszego czasu 3mmc zanika z rynku. Moze to kwestia tego, ze ludzie wolą MDMA niż 3mmc oral.
Powstaną i trzy, ale to trwa dość długo.
  • 1 / / 0
Jutro mam testy, spożywałam klefedron, od niedzieli wieczór. (2dni) Na jakich testach może coś wyjsc? I czy są jakieś skuteczne sposoby, bym mógła się trochę podratować! Czy coś mnie poratuje?
  • 487 / 132 / 2
@Kowo3356 a z jakiego powodu te testy? ps. było nie ćpać :v - z dystansem proszę oczywiście xD chodzą głosy, a nawet nie, o ile się nie mylę są to podstawy chemii w gimbazie czy tam obecnie podbazie, klef jest chlorem, chlory nie lubią kwaśnego %-D środowiska, to może troszkę wit. c? nie wiem nie znam się, ale się wypowiem, o !
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 906 / 159 / 0
Słabnące MMC stało się już dawno faktem. Są zwolennicy teorii że po prostu ludzie mają łby przecpane i najczęściej ta teorię głoszą prawilne ćpuny co waliły grube ciągi i tutaj rzeczywiście ten czujnik bedzie decydujący. Warto też spojrzeć na osoby co serio wala to okazyjnie i też to czują. Chyba jedyny powód tego spadku mocy jest sam sposób produkcji. Jak przylatywalo to z chin gdzie robiono to z głową w jakiś miarę dobrych laboratoriach to potem dostawy się załamały i za produkcję wzięły sie inne organizacje przestępcze jak i osiedlowi chemicy, a raczej nikt mądry nie stwierdzi że to nie ma znaczenia.
  • 2 / / 0
01 października 2024Kowo3356 pisze:
Jutro mam testy, spożywałam klefedron, od niedzieli wieczór. (2dni) Na jakich testach może coś wyjsc? I czy są jakieś skuteczne sposoby, bym mógła się trochę podratować! Czy coś mnie poratuje?
Daj znać jak po testach 🙏
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu

W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.

Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami

Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.

Co z polską załogą statku z narkotykami? „Sprawa się przedłuża”

Obywatele polscy wchodzący w skład załogi statku „Jawor”, na którym w brazylijskie służby zarekwirowały w porcie Itaqui w mieście Sao Luis pół tony kokainy, nie trafili do aresztu – informuje brazylijska stanowa policja federalna. Śledztwo jest jednak w toku i żadnego rozwiązania nie można jeszcze wykluczyć.