Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
Po próbie odniosłem wrażenie że działania się znosiły. Ale jestem ciekaw opinii innych.
  • 18 / / 0
Z czym brać fenibut żeby było większe "kopnięcie" fenia? Najlepiej jakieś prospołeczne połączenie, bo chciałbym z takiego miksu korzystać raz na jakiś czas jakbym chodził na imporezy
  • 241 / 37 / 0
Najlepiej dorzucić jakiś stymulant w niewielkiej dawce. Dobrze wchodzi amph, a z koksem to wgl niekończąca się impreza. Tylko wiadomo można zjechać po takim mixie 6 stóp pod ziemie jak ktoś słabą psyche ma.
  • 5 / 2 / 0
Czy ktoś może mi powiedzieć o możliwości mieszania fenibutu i konopi? jakie są przeciwwskazania? Porady dotyczące dawkowania
  • 5691 / 1153 / 43
Nie będą kolidować ze sobą.
To dobre połączenie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 39 / / 0
fenibut z 2cb, ma to sens? Jeśli tak to w jakich proporcjach najlepiej, może ktoś ma doświadczenie z tym mixem
  • 18 / / 0
Ktoś z was próbował łączyć Amanite z fenibutem? Jedno i drugie działa na Gaba, więc... W sensie Amanite to bardziej mikrodawki niż rekreacyjne dawki :P

przeniesiono - łysy
  • 2192 / 432 / 0
Brał ktoś fenibut będąc na MPH? W wątku o MPH ktoś pisał, że fenibut rzekomo wyłącza działanie MPH, ale przecież z innymi stymulantami zachodzi w synergię.
W przypadku chęci szybkiego kontaktu ze mną, proszę pisać przez wiadomość prywatną, a nie na maila.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 1 / / 0
Raz zjadłem wieczorem 10g amanity, na drugi dzień przed pracą ok 3g fenibutu i w robocie myślałem, że zejdę. Łeb mi pękał do tego uczucie jakbym był nieźle najebany. amanita wznacnia fenia
ODPOWIEDZ
Newsy
11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu

W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.

Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany

Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.

Tysiące pacjentów z problemem terapii bólu

Ograniczenie w receptach na medyczną marihuanę uderzy w osoby z chorobami przewlekłymi.