Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Helcom 23 to byl slaby mak, ale i tak sporo lepszy od obecnych, podobnie jak kerfy 13 :)
Ale to prehistoria. Bakalandow 23 ostatnio nie kojarzę. W ogole do kogo odnosiłeś swój post? :)
Tolerkę mam na poziomie 450mg kodeiny i zadziałał na mnie 6/10. Przepłukałem 1kg z czterech małych opakowań 250g.
Kupiony w Holandii ale to chyba bez różnicy. Swoją drogą bardzo drogo w porównaniu z Polską, zapłaciłem tu 18 euro za 4 małe paczki.
małe zwykle kosztują 10-13zł. biorac pod uwagę zarobki to te 18 euro wcale nie jest drogo. wrecz tanio mozna powiedziec.
.78 i .77 działają całkiem całkiem. 77 chyba troche lepiej, przy malej tolerce warto.
Czy jaki kolwiek bakalland aktualnie do czegoś się nadaje? Widuję jedynie czechy, tego jest najwięcej w sklepach w których bywam
Szczerze mówiąc chciałbym skorzystać z makfindera. Ale żeby to zrobić muszę napisać trzy posty, co wyczytałem w regulamienie przed momentem. Zycie jest trudne.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Niemcy. Rośnie popularność klubów konopnych
Pół roku po częściowej legalizacji konopi, eksperci krytykują system jej dozowania. Ale kluby konopne przeżywają boom.
Mike Tyson dzieli się nietypowymi metodami treningowymi, obejmującymi środki psychodeliczne
Świat boksu jest gotowy na jedną z najbardziej niespodziewanych i kontrowersyjnych stroll roku. Mike Tysonlegenda wagi ciężkiej, stanie naprzeciwko Jake Paul w walce, która wzbudziła zarówno oczekiwania, jak i kontrowersje.
Przedawkowania leków i narkotyków. Szkocja „europejskim liderem” liczby zgonów
Szkoci mają spore powody do obaw. Ogłoszona trzy lata temu „krajowa misja” walki z nadużywaniem narkotyków i zmniejszenia wskaźnika śmiertelności z powodu przedawkowania nie przyniosła pożądanych rezultatów.