Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 51 / 4 / 0
@lufa9999 mianseryna 100% kiedyś to wziąłem przypadkowo to się wysłowić nie mogłem przez 2 dni. Tylko jeść mi się chciało w kółko. A to że coś tam drętwieje to beka to samo masz czy benzokainie, lidokainie jak sobie nawet skrystalizujesz jakiś tam dron, "RC-wynalazek".
  • 673 / 26 / 0
Ja biorę razem dziennie 120 mg mianseryny ale nie mam po niej jazd, jedną tabletkę biorę rano na lęki a trzy wieczorem na sen. To odstawiam mianserynę. Stopniowo to robić czy jebnąć wszystko? Ile czasu potrzeba na oczyszczenie organizmu z tego gówna?
Szczerze mówiąc to myślałem że to Pregabalina...
Pozdrawiam!
Paweł
  • 51 / 4 / 0
@lufa9999 pregabalina raczej jest używana z innymi miksami i w miarę się komponuje. Tak jak napisałem wcześniej warto to odstawiać stopniowo jak benzodiazepiny. Jak brałeś kilka lat to różnica powinna być po co najmniej dwóch tygodniach na czysto czyli dobre 2-3 miesiące czeka cię redukowanie dawek.
  • 673 / 26 / 0
A może to Anafranil tak bruździ?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 4895 / 843 / 0
Wszystkie te leki które wymieniłeś osłabiają kokainę. Nie wiem jak anfranil działa ale chyba to klomipramina tak? wenlafaksyna potrafi wyłączyć wszystkie dragi że nic nie działa a z tego co się orientuję to klomipramina to jeszcze mocniejszy lek. Albo leczenie albo ćpanie, chcesz ćpać to musisz wszystko odstawić.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 673 / 26 / 0
Wreszcie mądre słowa. Tak, to klomipramina. Masz rację z tymi lekami. Z używek działa na mnie tylko kodeina i Kratom. Oba z grupy opio. I tak musi zostać. Dziękuję.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 15 / 2 / 0
Moja opinia z własnego doświadczenia - kokaina ma sens tylko wśród towarzystwa, nieważne czy trzeźwego lub nie.

Kokę poznałem ponad rok temu, wtedy waliłem tylko okazjonalnie jak siedziałem ze znajomymi. Obecnie - od ponad 3 miesięcy walę ją praktycznie codziennie, przez większość tego czasu solo. Waląc solo zacząłem się zamykać w sobie, zacząłem unikać kontaktu z ludźmi we wszelkiej postaci i zacząłem zaniedbywać swoje obowiązki w pracy (pracuję zdalnie), siedząc w mieszkaniu przeglądam neta i słucham muzyki / oglądam filmy. Waląc solo koka ma na mnie bardzo subtelne działanie, jakbym mocną kawę wypił. W moim przypadku, nawet w trakcie takiego ciągu koka ma dopiero wyraźne działanie jak walę ją przebywając z innymi ludźmi (nieważne czy oni walą czy piją czy są trzeźwi), wtedy faktycznie mi się pewność siebie włącza, słowotok i ogólnie jestem dużo bardziej socjalny niż jestem na trzeźwo i w takim przypadku kokaina ma sens. W innym przypadku chyba faktycznie sobie jakąś amfę zarzucić czy inny mocniejszy stymulant (chociaż imo próbując różne stymulanty wcześniej, kokaina wciąż jest dla mnie nadal stymulantem nr 1)

I od razu ostrzeżenie - nawet pomimo tego że wiem że solo nie ma na mnie prawie żadnego efektu, nawet mając przygody dłuższe lub krótsze z innymi mocno uzależniającymi używkami typu benzo czy opiaty, nigdy się jakoś od nich nie uzależniłem, a z kokainą ciężko mi skończyć nawet wiedząc że waląc solo nie ma to żadnego sensu (w moim przypadku) i w sumie chciałbym to skończyć waląc tylko na imprezach wśród znajomych, ale jakoś kurna nie mogę.

A jak ktoś nawet w towarzystwie uważa że koks na niego nie działa, to polecam wypić parę piwek / trochę wódy, tak żeby być wyraźnie dziabniętym i wtedy niedużego szczura ściągnąć, od razu powinno nie dość że wytrzeźwić to dodać innych efektów, chyba że koka jest mocno żeniona albo faktycznie nie czuje się jej efektów przez leki lub ADHD/ADD czy coś.
Ostatnio zmieniony 19 września 2024 przez kkkokk, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 39 / / 0
@kkkokk przecież każdego, podkreślam każdego kokaina wypierdoli. Każdego kto nie bierze nic na codzień.
Jeśli kogoś stać na "mefedron" czy "kokainę" to powinno być stać na GC-MS w przypadku "mefedronu/innych katynonów" czy też LC-MS w przypadku kokainy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Długotrwałe stosowanie marihuany nie powoduje istotnych zmian w funkcjonowaniu mózgu

Badanie opublikowane w czasopiśmie JAMA Network Open dostarcza dowodów na to, że regularne spożywanie produktów z medycznej marihuany przez dorosłych nie prowadzi do istotnych negatywnych zmian w strukturze czy funkcjonowaniu mózgu. Naukowcy z Harvard Medical School oraz McGovern Institute for Brain Research (MIT) przeprowadzili podłużne badanie, w którym analizowali dane z obrazowania mózgu (fMRI) pacjentów stosujących medyczną marihuanę oraz osób zdrowych niebędących użytkownikami.

Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe

Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!

Marihuana i substancje psychodeliczne na kartach wyborczych w siedmiu stanach USA.

W Stanach Zjednoczonych trwa rewolucja legislacyjna. W tym roku, wyborcy w siedmiu stanach będą mieli okazję zdecydować o przyszłości marihuany i substancji psychodelicznych. Jest to znaczący moment w historii amerykańskiego ruchu na rzecz reformy polityki narkotykowej, który może doprowadzić do dalszych zmian na poziomie federalnym. Sprawdźmy, co dokładnie znajduje się na kartach wyborczych w tych stanach i jakie konsekwencje mogą przynieść wyniki głosowania.