Dodaje link od nowa bo tamten do niczego nie prowadzi.
@CieplaPoduszka
Poczytaj link który wysłałem. Post powstał w roku 2016. Ludzie już dawno o tym wspominali. Osobiscie pamietam gdy jadlem w roku 2019 w domu przy muzyce to chciało się potanczyć i żaluje teraz, ze nie zrobilem tego na dyskotece. Pozniejsze MDMA juz tak mnie nie robilo.
14 września 2024dokosa9570 pisze: @omertse
Stare piguły działały na ludzi w taki sposób, że jeśli byłeś na dyskotece i słyszałeś muzykę to nie mogłeś ustać w miejscu i leciałeś na parkiet i byłeś na nim aż do końca dyskoteki.
Serio nie wiem jak dla mnie to sensu nie ma raz poczestowalem starego wyjadacza "nowym" MDMA to tak go z kapci wyjebalo ze stracil kontakt z orbita ziemska . Wszystko tez zalezy skad sie kupuje z ulicy moze byc chlam ale na darknecie raczej spoko .
Trzeba tutaj wysłać próbkę do energy control international, check in lab lub innego laboratorium. Koszt od około 600zł lub tysiąc złotych jeśli chcemy dokładniej zrobic diagnostykę MDMA.
Energy control international submiting a simple zobacz.
Marquis - lekko brązowy/brak reakcji
Mecke - od razu czarny
Simons- od razu niebieski
Zimmerman - brak koloru/ lekki brązowy/pomarańczowy
Jest tu ktoś wstanie mi opisać co to może znaczyć? z jednej strony mecke pokazuje jasno wynik na MDMA a z drugiej takie guwno na marquisie, nie wiem co o tym myslec. Jestem dość zielony w tym temacie. Mam opcję zamiast tego wziąć eme w krysztale i zastanawiam się, w czym zazwyczaj jest mniej wsypanego gowna? Lepiej celowac w krysztaly czy piguly? Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Brazylijska policja: zniszczyliśmy pół tony kokainy znalezionej na polskim statku
Funkcjonariusze policji federalnej z miasta Sao Luis na północnym wschodzie Brazylii zniszczyli pół tony kokainy znalezionej w ubiegłem tygodniu na statku "Jawor" należącym do Polskiej Żeglugi Morskiej (PŻM).
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych
Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.
11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu
W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.