glutami w oskrzelach
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
designed in uk — made in china (trochę jak apple)
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Ale 60 zł pad 15 zł końcówka i 15 olejek daje około 10000 bochow.
Te z oxvy są fajnie mam taki zielony jest pokryty jakby skórką i dobrze leży w dłoni nie jak te plastikowe śliskie które mogą wypaść.
Ten X na środku to dioda która sygnalizuje naładowanie więc nie ma obawy, że za bardzo naładujemy bateryjkę ma 1000mpa wystarcza na spalenie całej końcówki zalanej po szczyt.
nwm czy to zdrowszy rak na dłuższą metę wdychanie podgrzanego glikolu i gliceryny ale przynajmniej nie jebiesz jak popielniczka
Pytanie czysto edukacyjne; czy jestem narażony na jakieś poważniejsze konsekwencje zdrowotne używając przeterminowanych liquidów?
Poszperałem po szafkach i znalazłem kilka starych olejków. Sęk właśnie w tym, że niektóre albo zbliżają się do końca daty ważności albo nawet już są kilka miesięcy po terminie. W smaku, zapachu i konsystencji nie odbiegają od normy ale wypadałoby wiedzieć czy po takim czasie nie znajduje się tam jakiś niepożądany gratis a dokładniej czy gliceryna/glikol mogą sie zepsuć i spowodować zatrucie?
scalonko /Merx
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ja tam wróciłem do zwykłych, bo te wszystkie jednorazówki są zbyt sztuczne. Kwestia smaku i przyzwyczajenia
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Szkolimy specjalistów w dziedzinie psychoterapii uzależnień!
KUL rozpoczął szkolenie specjalizacyjne w dziedzinie psychoterapii uzależnień. Kadrę kliniczno-dydaktyczną stanowią specjaliści w dziedzinie psychoterapii uzależnień, superwizorzy terapii i terapii uzależnień oraz psycholodzy kliniczni.
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych
Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.
Co z polską załogą statku z narkotykami? „Sprawa się przedłuża”
Obywatele polscy wchodzący w skład załogi statku „Jawor”, na którym w brazylijskie służby zarekwirowały w porcie Itaqui w mieście Sao Luis pół tony kokainy, nie trafili do aresztu – informuje brazylijska stanowa policja federalna. Śledztwo jest jednak w toku i żadnego rozwiązania nie można jeszcze wykluczyć.