Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 479 / 131 / 2
@Elkov21 Proszę o cytat z badań klinicznych, że alpra działa przeciwdrgawkowo, innych argumentów nie przyjmuję.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 164 / 29 / 0
W duzej dawce typu 4-6mg nada się przeciwdrgawkowe do tramca?

przeniesiono - detronizator
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 762 / 43 / 0
Powiem tak 600mg + 75mg pregi do nosa i joint bardzo miło zrobiło. Czuje relaks + lekka stymulacje. Mam jeszcze parę hydroksyzyny ale nigdy nie łączyłem jej z tramem. Pozdro wariaty.
Edit
Dorzuciłem 100mg hydry, kto nie ryzykuje szampana nie pije.
Edit
Dorzuciłem 0,5 klona i 2 mocne piwa na hejnał. Jest bardzo dobrze.
  • 1 / / 0
Hej.
Ogólnie nie gustuję, w wszelkiej maści opio itd. Wczoraj, z musu zażyłem dwa razy 112 mg tramadolu, w odstępach 4 godzin.

O dziwo taka dawka, poza wyłączeniem bólu fizycznego, zadziałała na mnie, osobiście bardzo mocno. Po kilku godzinach, leżałem na łóżku i "tańczyłem" z wizjami i obrazami przed oczami. Do pierwszej dawki, 0.5mg alpry, do drugiej już nic.

Ale do meritum. Wstałem dzisiaj rano, zauważam, że to działanie już jest nie odczuwalne. Zażywam rano 20 mg witanolidów. Tak więc dawka ashwagandy i po godzinie, autentycznie zauważam, że delikatnie wraca mi działanie tramadolu.

Odczułem to podobnie jak, wczoraj przez pierwsze 3 godziny działania. Coś podobnego czułem po DXM. To pewnie serotonina. Widzę to tak, że ashwa ją"zapregulowała" i z tąd te odczucia. Pojawiły się nawet zawroty głowy, przy papierosie i charakterystyczna sedacja, taka jak gdy wczoraj, leżałem na łóżku.
Ta roślinka jest jednak potężna.

Aha, obudziłem się głodny, pisząc posta, czuję, że apetyt mija. Nawet powraca suchość w ustach, co po ashwie solo mi się nie zdarza. Heh kolejna ciekawostka, Dziś po wstaniu, wiadomo toaleta itd. Rzut oka w lustro, źrenice już normalne. Patrzę dosłownie minutę temu, znowu wyraźnie pomniejszone.

Efekty się nasilają. Jestem w pozycji siedzącej, ale zamknięcie oczu, na momencie aktywuje ten stan takiej sztucznej, medytacji, transu.

Nie wiem, czy to rzeczywiście zasługa Ashwagandy, czy tramal tak długo działa i w naturalny sposób, poprzez rozbudzenie organizmu powrócił.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 07 września 2024 przez AMichalAS, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 8 / / 0
Witam serdecznie,

Czy mogę przyjąć tramadol w dawce 200 mg razem z 1800 gabapentyny?
  • 479 / 131 / 2
@Asapbobo podwyższone ryzyko wystąpienia padaczki grand-MAL + w samej ulpotce gabapentyny jest jak byk napisane, żeby nie mieszać z opioidami. - rób co chcesz, osobiście bym nie ryzykował.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 11 / 1 / 0
Siema

Mam trampka i hydroksyzyne w postaci Ataraxu

Jak dawkować? Wrzucać obie na raz czy jest jakiś timing?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami

Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.

Oficjalnie: Kamala Harris popiera federalną legalizację marihuany w USA

Kamala Harris oficjalnie ogłosiła poparcie dla federalnej legalizacji marihuany, wyrażając swoje stanowisko podczas podcastu „All the Smoke”.

Japonia wprowadza zmiany w polityce dotyczącej konopi indyjskich

Japonia, znana z konserwatywnego podejścia do substancji kontrolowanych, wprowadza istotne zmiany w swojej polityce dotyczącej konopi indyjskich. Nowe regulacje wprowadzają zaostrzenie przepisów dotyczących rekreacyjnego używania marihuany, jednocześnie otwierając drogę do legalizacji produktów medycznych pochodzących z tej rośliny. Takie podejście odzwierciedla starania Japonii o zrównoważenie ochrony społeczeństwa przed nadużywaniem substancji z postępami w leczeniu medycznym.