31 sierpnia 2024Lotnik69 pisze: Nie mogę po tym świństwie dojść z partnerką, co robić?
01 września 2024Lotnik69 pisze: @zupelnienikt no właśnie biore 600
@tosieniedzieje rucham 2 godziny i nie dosc ze ona dochodzi 5 razy i ma juz dosc to i ja jestem zmeczony od tych ruchow a oral mnie wogole nie podnieca
@WujekMorda A jak byś się odniósł do tych problemów w kontekście redukcji/odstawki pregaby? Utrzymywały się u Ciebie, czy jak to wyglądało?
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
A Tym pokurwom co walą dla draki po 4/5k to kutasy chyba poodpadaja hahaha. Zajebisty efekt uboczny nie ma co...
Ale to jedyny lek jaki przyjmujesz? Nie bierzesz SSRI przypadkiem do tego?
01 września 2024WujekMorda pisze:Drogi kolego zasmucę Cię. Po pregabalinie na początku nie dojdziesz, z czasem Ci przestanie stawać, az stracisz wgl ochote na seks -potwierdzone info pare osob tak mialo. Malo tego jakies kurwa najnowsze badania nad tym scierwem wykazują ze pregbabalina moze , ale nie musi! prowadzic do stałego impotenctwa brana latami w dużych dawkach . Także SMACZNEGO !!!01 września 2024Lotnik69 pisze: @zupelnienikt no właśnie biore 600
@tosieniedzieje rucham 2 godziny i nie dosc ze ona dochodzi 5 razy i ma juz dosc to i ja jestem zmeczony od tych ruchow a oral mnie wogole nie podnieca
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Legalna marihuana w Hiszpanii: Pacjenci zaniepokojeni nowymi przepisami
Pacjenci w Hiszpanii obawiają się zmian w prawie dotyczącym medycznej marihuany. Jakie konsekwencje przyniosą nowe przepisy? Przeczytaj więcej.
Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami
Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.