Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Napewno jest to ciut przyjemniejsze, mam mniej zahamowań i oporów, no i bardziej dokładnie do tego podchodzę.
Kurwa, DXM i seks. Można mieć w głowie Interstellar na żywo podczas trzymania się mocno za łóżko, żeby nie wyjebało z kapci, a wam w głowach takie przyziemne sprawy jak ruchanie.
Jebać to się można jak zwierzęta po ketonach i tu zdecydowanie jest o czym gadać, ale nie po środkach, które sprawiają, że własny fiut zdecydowanie lepiej sprawdziłby się jako drążek sterowniczy podczas dokowania do Statku-Matki.
.
Tylko nie mowcie o tym nikomu .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Chciałbym umówić się z kobietą i walić ją aż dojdzie kilka razy a ja dalej będę twardy i będę mógł.
Ja myślę że 20 mg viagry powinno styknąć?
Mogę do tego dodać 1 ml GBL ? I jasne, że nie wszystko na raz.
Dzięki
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych
Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.
Tysiące pacjentów z problemem terapii bólu
Ograniczenie w receptach na medyczną marihuanę uderzy w osoby z chorobami przewlekłymi.
Marihuana i substancje psychodeliczne na kartach wyborczych w siedmiu stanach USA.
W Stanach Zjednoczonych trwa rewolucja legislacyjna. W tym roku, wyborcy w siedmiu stanach będą mieli okazję zdecydować o przyszłości marihuany i substancji psychodelicznych. Jest to znaczący moment w historii amerykańskiego ruchu na rzecz reformy polityki narkotykowej, który może doprowadzić do dalszych zmian na poziomie federalnym. Sprawdźmy, co dokładnie znajduje się na kartach wyborczych w tych stanach i jakie konsekwencje mogą przynieść wyniki głosowania.