ODPOWIEDZ
  • 61 / 3 / 0
@figosfagos nic takiego nie miałem. Żadego zjazdu ale myślę że za mało tego zjadłem żeby dobrze poznać tą substancje.
  • 56 / 6 / 0
@figosfagos w moim przypadku zjadłem 2.3g w ciągu 24 godzin to miałem gorszą zwałę niż po około półtorej grama hexenu. Polecam zachować rozsądek.
  • 717 / 105 / 0
na mnie to gówno nie działa chyba, kwestia metabolizmu albo słabego sortu

6-APB wypierdala mnie w kosmos bardziej niż emka, to jest jakieś niedojebane usypiające chuj wie co, wiecej nie kupię

jeszcze jest potencjalna teoria, że to naturalny empatogen łapiacy tzw. wiatr w żagle i musisz go nakierować samemu, ale to tylko moja wyobraźnia nie przejmujcie się
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 5 / / 0
Hej czy mógłby ktoś doświadczony opisać różnice w działaniu 5-MAPB z 6-APB?
  • 717 / 105 / 0
5mapb nie klepie, 6apb klepie lepiej niż MDMA, po obu chce się srać

a tak bardziej serio to zamów oba i zobacz, może to osobniczy metabolizm, sklepy z NL jeszcze obie zabawki wysyłają na pewno do końca sierpnia a pewnie i we wrześniu
  • 5 / / 0
No właśnie cena za 5-MAPB 3 razy większa niż za 6APB dlatego wjechało 6APB ale jak poczytałem jak długo trzyma to nie prędko przetestuje :/
  • 717 / 105 / 0
czy ja wiem, 6-APB peak się zaczyna gasić po 4h mniej więcej, ogólnie t+3 to najlepszy moment na dorzutkę, żeby zdążyło się przez te godzinkę wchłonąć. Całkowitym czasem działania z psychonauta nie ma co się sugerować, furany ewidentnie działają dłużej niż emka, ale bez przesady, nie ma co się bać. Aminoreksów to się można bać, ale nie tego.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.

Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.

Japonia wprowadza zmiany w polityce dotyczącej konopi indyjskich

Japonia, znana z konserwatywnego podejścia do substancji kontrolowanych, wprowadza istotne zmiany w swojej polityce dotyczącej konopi indyjskich. Nowe regulacje wprowadzają zaostrzenie przepisów dotyczących rekreacyjnego używania marihuany, jednocześnie otwierając drogę do legalizacji produktów medycznych pochodzących z tej rośliny. Takie podejście odzwierciedla starania Japonii o zrównoważenie ochrony społeczeństwa przed nadużywaniem substancji z postępami w leczeniu medycznym.

OCB bije rekord świata w liczbie zapalonych jointów w tym samym czasie.

W ostatnią sobotę w Santa Rosa, Kalifornia, odbyło się wydarzenie, które zapisało się na kartach historii kultury konopi. Na festiwalu Hall of Flowers, jednym z najważniejszych wydarzeń w branży konopnej, 7 000 osób zapaliło swoje jointy w tym samym momencie, bijąc rekord świata w liczbie zapalonych jointów jednocześnie. Sukces ten był możliwy dzięki wsparciu marki OCB, która dostarczyła swoje produkty i zorganizowała całe przedsięwzięcie, tworząc niezapomniane doświadczenie dla wszystkich obecnych.