Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 744 / 110 / 0
jak wyglądają obecne sorty 3fpm z krainy tulipanów? cały czas dobry błyszczący śnieżek który przy sniffowaniu rozwala sluzówkę w trzy dupy, ale jednocześnie daje eufo-stimowego kopniaka a la fake coco? czy lipa jest?

mam nostalgię to tego cholerstwa, a zaraz banują w NL i tak pomyślałem, że może ostatni raz kupię

wogle aplikacja oral albo traktowanie tego jako funkcjonalny stim jest dla mnie niezrozumiałe, kreska 100mg w nos i masz 1-2h pizdy jak po ketonach albo i lepiej
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 9114 / 1780 / 2
Kolejna moja bardzo ulubiona substancja choć dziś mocno zapomniana.
Pracowało się na tym za-je-biś-cie.
Tylko jak pisałem kilka lat temu dawkowanie tego to był koszmar. Różnica w dawkowaniu rzędu 20mg z mega skupienia włączała mega gadulca i było po robocie.
Nie było w tym tępego fizycznego pobudzenia. Raczej umysłowy kopniak do lepszego działania
No ale dziś ludzie wolą nepy i inne srepy.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 744 / 110 / 0
zamiast błyszczącego śnieżku dostałem beżowy pasto-puder, ale po kilku próbach potwierdziłem, że to 3-fpm, działa tak samo, póki co sniffy 50-70mg więc nie ma tego wystrzału jak po 100 i więcej, ale nadal spoko substancja. Zapomnialem jedynie że czasem się pojawia rezydualna stymulacja, która nieco zakłóca przyjemny stan i plany na sen
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
Newsy
Przyjechali do pożaru, odkryli jedno z największych narkotykowych laboratoriów

Na obrzeżach Szczytna służby zlikwidowały jedno z największych w regionie laboratoriów narkotyków oraz linię produkcyjną służącą do wytwarzania nielegalnych wyrobów tytoniowych. Zabezpieczono około 800 litrów płynnego klefedronu, sto kilogramów proszku, a także cztery i pół tony krajanki tytoniowej. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych środków może wynieść nawet kilkadziesiąt milionów złotych. Do sprawy zatrzymano pięć osób.

Różowa kokaina. Australia podmieniła transport narkotyków

Pięciu mężczyzn usłyszało zarzuty po tym, jak australijskie władze udaremniły zakrojoną na szeroką skalę operację przemytu narkotyków.

Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki

O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.