Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2482 / 578 / 0
Taka wyjeba miała by sens tylko w drugą stronę.MDMA jest droższe niż 4CMC.
  • 1675 / 230 / 0
Obecnie w hurcie cena jest bardzo zbliżona ;)
Uwaga! Użytkownik nCuX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 730 / 107 / 0
wystarczy przecież załadować małą kreskę w nos i będziesz wjedział czy to chlor czy nie

kolorystycznie to ten brąz bursztyn taki odcień bardziej pod MDMA a nie 4cmc, ale to takie wróżenie z dupy
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 207 / 26 / 0
Co to za lek? ktos wie? po prostu ciekawość bo może znalazłem jakąś morfinke na ulicy? :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 5703 / 1154 / 43
Furosemid 40mg.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 136 / 2 / 0
https://i.imgur.com/hV2sklG.jpeg
Co to może być? W zapachu słodkie. Przyjęte per oral sypane na oko. Ja przesadziłem, bo miałem wjazd na serce. Dziewczyna za to po dwóch szczyptach do soku zachowywała się jak po pigule. Trzymało ją z 5-6h.
Ja byłem przekonany, że to będzie 4cmc dlatego sobie zaaplikowałem więcej.
Z tego co się dowiedziałem to lata to w pewnym mieście w kuj. - pom.
  • 4 / / 0
A czym jest twardy kryształ dość ciężki lekko matowy a niektóre kryształki jak nie popękane to lekko szkliste, przezroczyste.
  • 31 / 14 / 0
Nikt Ci tego nie powie. Beta ketony to bardzo rozbudowana grupa substancji. Nie sposób tego po krótkim opisie wyglądu kamieni (w pełni trafnie) zidentyfikować
  • 11 / 1 / 0
@heheh 4-CMC nie trzyma aż tyle nawet bez tolerancji na świeżaków. Jak wchodza z tego sniffy?
  • 4 / / 0
https://imageshack.com/i/poXDbFFEj

Co to jest ? Kruche, nie strzela. Łatwo się łamie, wali nawozami, ale nosi po tym i gadać się chce
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu

W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.

Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami

Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.

Długotrwałe stosowanie marihuany nie powoduje istotnych zmian w funkcjonowaniu mózgu

Badanie opublikowane w czasopiśmie JAMA Network Open dostarcza dowodów na to, że regularne spożywanie produktów z medycznej marihuany przez dorosłych nie prowadzi do istotnych negatywnych zmian w strukturze czy funkcjonowaniu mózgu. Naukowcy z Harvard Medical School oraz McGovern Institute for Brain Research (MIT) przeprowadzili podłużne badanie, w którym analizowali dane z obrazowania mózgu (fMRI) pacjentów stosujących medyczną marihuanę oraz osób zdrowych niebędących użytkownikami.