Czy rzeczywiście żaden susz od nich nie jest wart uwagi przy cenach ok. 500zl za 15g? Polować aż będzie po ok. 300zl z krótszym terminem?
Mialem wczesniej aurorę 8/8 (była super, ale jest od dawna nie dostępna w Polsce z tego co wiem) oraz aurorę 22/1 - ta akurat czasem mnie zmiotła i miewałem nieprzyjemne drżenia całego ciała, lub potrzebę ciągłego ruszania się lub ogólnie chodzenia żeby o tym zapomnieć. Dlatego często mieszałem ją pół na pół z cbd i wtedy bylo fajnie.
Zainteresowałem się slabem bo jak na 15g ceny dość niskie i dużo odmian.
Czy jesteście w stanie coś polecić? Preferuje hybrydy(nie ważne co przeważa) lub sative którą nakręca do działania, bo mam dużo nauki na studiach. Śmiechawa oczywiście pożądana również. Gastro nie gra roli bo rzadko mi się zdarza, zjem sobie czekoladkę i tyle. Nie lubię indici, bo z natury na codzień jestem już wiecznie zmęczony xd.
Ja polecam Jean Guy https://budcare.pl/medycznamarihuana/s- ... e2%89%a41/
Edit sour deasel kozak :D w ogole nie kruszy sie w palcach i won zdecydowanie lepsza niz iss
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
Uczniowie poszli sprzątać wyspę. Znaleźli worki z haszyszem
Niespodzianką zakończyła się dydaktyczna inicjatywa poświęcona ochronie środowiska naturalnego. Uczniowie z włoskiej wyspy Ischia, którzy poszli na akcję sprzątania lasu, znaleźli tam pięć kilogramów ukrytego w workach haszyszu o wartości około 40 tysięcy euro.
Oficjalnie: Kamala Harris popiera federalną legalizację marihuany w USA
Kamala Harris oficjalnie ogłosiła poparcie dla federalnej legalizacji marihuany, wyrażając swoje stanowisko podczas podcastu „All the Smoke”.
Policjant w gangu narkotykowym. To funkcjonariusz z wodzisławskiej komendy
Miał stać na straży prawa, a był przestępcą. Jeden z członków gangu narkotykowego zatrzymanych na Śląsku to policjant wodzisławskiej komendy.