Czy rzeczywiście żaden susz od nich nie jest wart uwagi przy cenach ok. 500zl za 15g? Polować aż będzie po ok. 300zl z krótszym terminem?
Mialem wczesniej aurorę 8/8 (była super, ale jest od dawna nie dostępna w Polsce z tego co wiem) oraz aurorę 22/1 - ta akurat czasem mnie zmiotła i miewałem nieprzyjemne drżenia całego ciała, lub potrzebę ciągłego ruszania się lub ogólnie chodzenia żeby o tym zapomnieć. Dlatego często mieszałem ją pół na pół z cbd i wtedy bylo fajnie.
Zainteresowałem się slabem bo jak na 15g ceny dość niskie i dużo odmian.
Czy jesteście w stanie coś polecić? Preferuje hybrydy(nie ważne co przeważa) lub sative którą nakręca do działania, bo mam dużo nauki na studiach. Śmiechawa oczywiście pożądana również. Gastro nie gra roli bo rzadko mi się zdarza, zjem sobie czekoladkę i tyle. Nie lubię indici, bo z natury na codzień jestem już wiecznie zmęczony xd.
Ja polecam Jean Guy https://budcare.pl/medycznamarihuana/s- ... e2%89%a41/
Edit sour deasel kozak :D w ogole nie kruszy sie w palcach i won zdecydowanie lepsza niz iss
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Prezes PZU Ukraina odwołany. Straż graniczna wykryła w jego samochodzie narkotyki
Odwołanie prezesa PZU Ukraina potwierdziła już centrala PZU. — Dymisja jest spowodowana utratą zaufania do wymienionego menedżera – wyjaśnił w odpowiedzi na pytania Radia Zet Zbigniew Baranowski, dyrektor do spraw relacji z mediami w PZU.
Brazylijska policja: zniszczyliśmy pół tony kokainy znalezionej na polskim statku
Funkcjonariusze policji federalnej z miasta Sao Luis na północnym wschodzie Brazylii zniszczyli pół tony kokainy znalezionej w ubiegłem tygodniu na statku "Jawor" należącym do Polskiej Żeglugi Morskiej (PŻM).
Legalna marihuana w Hiszpanii: Pacjenci zaniepokojeni nowymi przepisami
Pacjenci w Hiszpanii obawiają się zmian w prawie dotyczącym medycznej marihuany. Jakie konsekwencje przyniosą nowe przepisy? Przeczytaj więcej.