Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12287 / 2389 / 0
21 i 35zł za 1g? To 1/3, 1/2 ceny ulicznej więc tak bym nie biadolił.
  • 2107 / 357 / 0
Tanio
  • 475 / 72 / 0
Z ciekawości zadzwonię do apteki zapytać sie, w jakiej cenie mają Slab. Lekarz się jebnął przy wystawianiu recepty, dał mi 15g na Slab i 10 g na Aurorę.
  • 9 / / 0
Cześć wszystkim mam pytanko co do slab.
Czy rzeczywiście żaden susz od nich nie jest wart uwagi przy cenach ok. 500zl za 15g? Polować aż będzie po ok. 300zl z krótszym terminem?
Mialem wczesniej aurorę 8/8 (była super, ale jest od dawna nie dostępna w Polsce z tego co wiem) oraz aurorę 22/1 - ta akurat czasem mnie zmiotła i miewałem nieprzyjemne drżenia całego ciała, lub potrzebę ciągłego ruszania się lub ogólnie chodzenia żeby o tym zapomnieć. Dlatego często mieszałem ją pół na pół z cbd i wtedy bylo fajnie.
Zainteresowałem się slabem bo jak na 15g ceny dość niskie i dużo odmian.
Czy jesteście w stanie coś polecić? Preferuje hybrydy(nie ważne co przeważa) lub sative którą nakręca do działania, bo mam dużo nauki na studiach. Śmiechawa oczywiście pożądana również. Gastro nie gra roli bo rzadko mi się zdarza, zjem sobie czekoladkę i tyle. Nie lubię indici, bo z natury na codzień jestem już wiecznie zmęczony xd.
  • 2107 / 357 / 0
Weź 15 gram i wybierz aptekę gdzie ci dadzą kilka odmian to sobie sprawdzisz na sobie. Ktoś wcześniej wrzucał linka z opisem odmian.
  • 9 / / 0
Tak właśnie planuję zrobić, ale rekomendacje możecie podsyłać, bo pewnie dopiero po 10tym będe kupował. Z tym, że ceny jakies z kosmosu teraz, na budcare z krótkimi terminami tilray i slab po 490-550zł, chyba przesada trochę. Jak macie namiary na jakąś fajną apteke z dobrymi cenami i wyborem w Bydgoszczy(albo Toruń np. bo blisko) to chętnie poczytam. Z tych co się mniej cenią kojarzę tylko Fordon na ul. samotnej
  • 2107 / 357 / 0
500 zł za 15g to moim zdaniem dobra cena
  • 475 / 72 / 0
Tak wrzucałem z odmianami linka, powinien być max 2 strony do tyłu.

Ja polecam Jean Guy https://budcare.pl/medycznamarihuana/s- ... e2%89%a41/
  • 1746 / 296 / 0
Musialem wziac slab bo w zamian za inny ktorego nie bylo. 10g Island Sweet Skunk i 5g Sour Deasel. Po promce dalem ok 35/g i jestem milo zaskoczony. Oprocz slabej woni nie mam zastrzezen nawet nie jest za suche- schodza geste mleczne buchy. 0.15 ISS z wapo zmiotlo na 4h

Edit sour deasel kozak :D w ogole nie kruszy sie w palcach i won zdecydowanie lepsza niz iss
  • 1 / / 0
Czy jeżeli mam receptę na tirlay 18 mogę zamiast tego wziąć slab 18%?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe

Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!

Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami

Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.

Kannabinoidy wykazują „obiecujący potencjał jako środki przeciwnowotworowe” – wskazują nowe badania

Niedawno opublikowane badania w Discover Oncology rzuciły nowe światło na możliwości terapeutyczne kannabinoidów takich jak THC, CBD i CBG. Naukowcy wykazali, że związki te mogą hamować wzrost guzów oraz zapobiegać rozprzestrzenianiu się raka, co czyni je obiecującymi środkami przeciwnowotworowymi. Chociaż wyniki te są niezwykle obiecujące, badacze podkreślają, że wciąż istnieje wiele do zrozumienia, jeśli chodzi o mechanizmy działania kannabinoidów oraz optymalne dawkowanie tych substancji.