Czy rzeczywiście żaden susz od nich nie jest wart uwagi przy cenach ok. 500zl za 15g? Polować aż będzie po ok. 300zl z krótszym terminem?
Mialem wczesniej aurorę 8/8 (była super, ale jest od dawna nie dostępna w Polsce z tego co wiem) oraz aurorę 22/1 - ta akurat czasem mnie zmiotła i miewałem nieprzyjemne drżenia całego ciała, lub potrzebę ciągłego ruszania się lub ogólnie chodzenia żeby o tym zapomnieć. Dlatego często mieszałem ją pół na pół z cbd i wtedy bylo fajnie.
Zainteresowałem się slabem bo jak na 15g ceny dość niskie i dużo odmian.
Czy jesteście w stanie coś polecić? Preferuje hybrydy(nie ważne co przeważa) lub sative którą nakręca do działania, bo mam dużo nauki na studiach. Śmiechawa oczywiście pożądana również. Gastro nie gra roli bo rzadko mi się zdarza, zjem sobie czekoladkę i tyle. Nie lubię indici, bo z natury na codzień jestem już wiecznie zmęczony xd.
Ja polecam Jean Guy https://budcare.pl/medycznamarihuana/s- ... e2%89%a41/
Edit sour deasel kozak :D w ogole nie kruszy sie w palcach i won zdecydowanie lepsza niz iss
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe
Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!
Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami
Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.
Kannabinoidy wykazują „obiecujący potencjał jako środki przeciwnowotworowe” – wskazują nowe badania
Niedawno opublikowane badania w Discover Oncology rzuciły nowe światło na możliwości terapeutyczne kannabinoidów takich jak THC, CBD i CBG. Naukowcy wykazali, że związki te mogą hamować wzrost guzów oraz zapobiegać rozprzestrzenianiu się raka, co czyni je obiecującymi środkami przeciwnowotworowymi. Chociaż wyniki te są niezwykle obiecujące, badacze podkreślają, że wciąż istnieje wiele do zrozumienia, jeśli chodzi o mechanizmy działania kannabinoidów oraz optymalne dawkowanie tych substancji.