Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5773 / 1175 / 43
Kapsułki lepsze są do nosa.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3 / / 0
04 czerwca 2024doorman2020 pisze:
Hej

Mega quick pytanie. Chce odpowiedzi mądrej, od doświadczonej osoby.

Pregabalina ma dobry efekt dla sen, dlatego eksperymentuje teraz 1-0-1, w dawkach 150. Normalnie brałem wszystko rano, 300mg, ale nie wiem czy jest jakaś w ogóle zaleta tego? Przy GAD, kilka naukowych papierów mówi o bardzo małej różnicy między 300 a 150. Sam zauważyłem ten efekt, dlatego nie mam zamiaru nawet wchodzić na 450. Zresztą, kręci się kurwa łeb, a euforii z tej substancji dawno nie miałem, i nie szukam. I pytanie jest, czy ktoś był na takim 150-0-150, i 300-0-0 przez dłuższy czas, i może opowiedzieć jakie różnice w śnie, zmniejszenie objawów GADu, i może skutkach ubocznych z jednym i drugim?

Z góry dzięki i trzymajcie się zdrowo
ja biorę pregę zawsze o 17 czyli 0-0-x, dawki do max 1500mg bo dalej juz nic nie czuc, szkoda towaru i zasypiam normalnie, to znaczy, bo ja cierpie na bezsennosc jeszcze dawno zanim zaczalem przyjmowac jakiekolwiek leki, ale mimo to bardzo czesto udaje mi sie zasnac. Nie probowalem brac z rana, chyba, ze w momencie kiedy jechalem na egzamin czy cos to ladowalem z rana gdzies z 1200 i potem jeszcze o tej 17:00 dorzutke, np. 900mg, wiec we krwi mialem z ~2g pregi. Na nastepny dzien po takim maratonie ogarniam sie i wrzucam o 17 przez 2 dni z 600mg, zeby na 3 dzien zajebac 1200-1500 i jakkolwiek ją poczuć, bo na trzeźwo to jebana autostrada w głowie i juz wole czuc najmniejsze dzialanie jakiejs substancji niz wcale. To znaczy jestem tez wjebany w opio ale to nie temat, zeby o tym rozmawiac. Chcialem jeszcze dodac, ze probowalem brac tak jak mowisz, np. 300-0-300 przez jakies 2 tygodnie, ale mialem wtedy ciężkie stany lękowe, stres czy chuj wie czym spowodowane i co to bylo, mialem tez duzo egzaminow na uczelni wtedy, moze to byl zwykly stres - normalnie spalem, lecz jeszcze czasami dobijalem sie lorafenem, alprą czy klonami i rolkami i ewentualnie bromem, zeby wstac rano jak czlowiek (normalnie wstaje o 12 najwczesniej jak nie mam nic do zalatwienia w ten dzien). Jak na moje oko chyba dobrze robisz biorac 150-0-150. Jak chcesz sie lekko upierdalac i brac ja rekreacyjnie to bierz dawke powyzej 300mg raz na 24h, lecz to nie bedzie to samo jakbys zrobil z kilka dni przerwy, o kurwa, wtedy ona tak kopie, ze chuj, lecz u mnie to juz za pozno bo za bardzo jestem w nią wjebany, do tego dochodzi opio... No trudno sie mowi, nie. Mam nadzieje, ze moja wypowiedz jest wyczerpujaca i zrozumiales co napisalem (sory za brak polskich znakow ale pisze na zjebanej klawie). Gdybys mial jakies pytania mozesz smialo pisac do mnie bo jestem weteranem pregi xDD. Powodzenia wszystkim
  • 349 / 110 / 0
Przecież to jest tak ohydnie gorzkie, a wiem bo dzielę często kapsułki i wciągam słomką do ust i natychmiast zapijam, że to i tak sensu nie ma, bo wchodzi przetrawione po ok. 2 godzinach, więc tylko się w nosie marnuje przy okazji.
  • 1219 / 310 / 12
a ja tam lubię ten chemiczny zapaszek, nie jest aż tak mocno drażniący i wchodzi w miarę gładko - porównując do kryształów czy nawet zwykłej fety to jest wręcz delikatny, jedyny mankament to strasznie sporo tego proszku wychodzi z kapsułki i zazwyczaj walę na dwie dziury %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 31 / 14 / 0
Czasem tylko mocno w nos potrafi zapiec. Ale faktycznie spływ jest leciutki. Tyle, że biodostępność słaba.
  • 340 / 52 / 0
Biorę 300 x 2 zalecenie magika. Co zrobić żeby nie nabierać wagi? Czuję jak tyje i wkurwia mnie to niesamowicie a z drugiej strony cenię sobie pregabalinę pod względem leczniczym. Po drugie, ile wziąć mg dla osoby która bierze 600 dobowo, żeby się ładnie upierdolić :)
  • 29 / 4 / 0
Piołun, ja bym wzięła o 300mg więcej (czyli 900mg) i zobaczyla.
  • 340 / 52 / 0
Zajebałem 4 tabsy po 300 mg czyli 1,2 g i tylko lekko mnie szturchnęło.. ogólne wyluzowanie i rozluźnienie mięśni ale tylko trochę. Spodziewałem się czegoś więcej. Tolerka wyrobiona niestety. Chyba spróbuję z kloniakiem
  • 3466 / 572 / 1
@Piolun nie wiem jak z klonem ale z alprą mix takiej ilości pregabaliny i 1- 2 alprazolamu równa się srogie przysypialnie. Żeby przysypiać nawet mi wystarczy 450 pregi i Jedynka alprazolamu, może półtora...
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 761 / 104 / 0
Pregabalina fajniutka jest. Po paru dniach przerwy nawet 75mg jest u mnie wyczuwalne. Dziś do załatwienia parę spraw na miesicie to dorzucę jeszcze 75mg przed wyjściem. Tylko poce się jak świnia 🐷. Nie wiem czy to od Pregabaliny czy od wenlafaksyny 150 mg.
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące odkrycie w kierownicy do gier. Celnicy znaleźli blisko 2800 tabletek oksykodonu

Śląska Krajowa Administracja Skarbowa (KAS) stale kontroluje przesyłki w Katowice Airport i lokalnych sortowniach paczek. W ostatnim czasie Śląski Urząd Celno-Skarbowy w Katowicach (ŚUCS) przejął oksykodon. Służbę Celno-Skarbową wspomagał Kodi, psi funkcjonariusz specjalizujący się w wykrywaniu substancji odurzających.

Książę Harry w opałach. Może zostać deportowany z USA

Amerykański sąd zamierza ujawnić we wtorek dokumentację dotyczącą wniosku wizowego księcia Harry'ego. Zrobi to na wniosek fundacji Heritage, która uważa, że książę mógł zataić fakt zażywania narkotyków, o czym poinformował w swojej autobiografii.

Legalizacja marihuany. Większość Niemców przeciw zniesieniu

Ponad połowa Niemców jest przeciwna wycofaniu się z częściowej legalizacji marihuany. Zwłaszcza młodsi ludzie są przeciwni jej uchyleniu.