Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 42 / 3 / 0
Witam. Jestem w drugim dniu ciągu na pregabalinie. Dawki kosmiczne - 1,5 g wczoraj, dzisiaj nawet więcej. Skończylem wrzucać i pojawiły się jakieś parkinsonowskie objawy - wszystko leci mi z rąk, brain zapsy jakbym na chwile tracił świadomość, zrywy kończyn górnych, pare razy zerwało mi nogi i ladowałem na podlodze (zajebałem nawet ryjem w wannę %-D ). Posiadam akineton z psychiatryka mi go kiedyś przypisali, chcialem sie spytac czy pomoże, bo na 15 do roboty muszę. Pilna sprawa, proszę o pomoc ! Dziękuję.
Uwaga! Użytkownik pierunskimixer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 10 / 0
O panie, dobry herbatnik z Ciebie. Generalnie biperyden może powodować zwiększone ryzyko drgawek a do tego może wzmocnić niekontrolowane ruchy rąk czy nóg, które masz, więc chyba nie warto ryzykować.
Powodzenia w robocie, będzie pewnie wesoło.
Tak na marginesie - jakie to uczucie po takiej dawce?
  • 3 / / 0
Należy natychmiast przerwać jego stosowanie. Objawy, których doświadczasz, takie jak upuszczanie przedmiotów, uderzenia mózgu, szarpnięcia, upadki i urazy twarzy, nie są typowe. Buckshot Roulette
  • 2801 / 360 / 0
To ja dodam od siebie ze w najgorszym okresie kiedy choroba miała taki nie wiem jak to nazwać ogromny ruch postęp rzut .. byłem na opio do tego pregabalina i czasami miałem ataki coś jakby padaczki i u neurologa dostałem biperyden czyli akineton w dawce 2mg .. . Akineton może i jakoś " wycisza " te drgawki itp ale czlowiek jest jak w " swoim " świecie totalnie to bylo dla mnie coś innego czy nowego .. obraz totalnie rozmyty patrząc w telefon nawet gdy dalem oświetlenie wyświetlacza na maxa nie mogłem przeczytać nic ani napisac sms czy cokolwiek
  • 0 / / 0
It is important that you consult a doctor or medical professional immediately to ensure your safety. The symptoms you are experiencing may be related to the use of high doses of pregabalin, but may also be the result of some other health problem. slice master
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który połknął woreczki z mefedronem

Prokuratura Rejonowa w Ostrołęce poinformowała, że są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który zmarł w piątek po połknięciu woreczków z mefedronem. Jak informowaliśmy, nastolatek dzień wcześniej wrócił z przepustki do Okręgowego Ośrodka Wychowawczego w Laskowcu. Chłopak miał próbować narkotyki przemycić w żołądku.

Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.