Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2477 / 574 / 0
Taka wyjeba miała by sens tylko w drugą stronę.MDMA jest droższe niż 4CMC.
  • 1675 / 230 / 0
Obecnie w hurcie cena jest bardzo zbliżona ;)
Uwaga! Użytkownik nCuX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 721 / 105 / 0
wystarczy przecież załadować małą kreskę w nos i będziesz wjedział czy to chlor czy nie

kolorystycznie to ten brąz bursztyn taki odcień bardziej pod MDMA a nie 4cmc, ale to takie wróżenie z dupy
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 207 / 26 / 0
Co to za lek? ktos wie? po prostu ciekawość bo może znalazłem jakąś morfinke na ulicy? :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 5689 / 1153 / 43
Furosemid 40mg.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 136 / 2 / 0
https://i.imgur.com/hV2sklG.jpeg
Co to może być? W zapachu słodkie. Przyjęte per oral sypane na oko. Ja przesadziłem, bo miałem wjazd na serce. Dziewczyna za to po dwóch szczyptach do soku zachowywała się jak po pigule. Trzymało ją z 5-6h.
Ja byłem przekonany, że to będzie 4cmc dlatego sobie zaaplikowałem więcej.
Z tego co się dowiedziałem to lata to w pewnym mieście w kuj. - pom.
  • 4 / / 0
A czym jest twardy kryształ dość ciężki lekko matowy a niektóre kryształki jak nie popękane to lekko szkliste, przezroczyste.
  • 31 / 14 / 0
Nikt Ci tego nie powie. Beta ketony to bardzo rozbudowana grupa substancji. Nie sposób tego po krótkim opisie wyglądu kamieni (w pełni trafnie) zidentyfikować
  • 11 / 1 / 0
@heheh 4-CMC nie trzyma aż tyle nawet bez tolerancji na świeżaków. Jak wchodza z tego sniffy?
  • 4 / / 0
https://imageshack.com/i/poXDbFFEj

Co to jest ? Kruche, nie strzela. Łatwo się łamie, wali nawozami, ale nosi po tym i gadać się chce
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.

Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.

OCB bije rekord świata w liczbie zapalonych jointów w tym samym czasie.

W ostatnią sobotę w Santa Rosa, Kalifornia, odbyło się wydarzenie, które zapisało się na kartach historii kultury konopi. Na festiwalu Hall of Flowers, jednym z najważniejszych wydarzeń w branży konopnej, 7 000 osób zapaliło swoje jointy w tym samym momencie, bijąc rekord świata w liczbie zapalonych jointów jednocześnie. Sukces ten był możliwy dzięki wsparciu marki OCB, która dostarczyła swoje produkty i zorganizowała całe przedsięwzięcie, tworząc niezapomniane doświadczenie dla wszystkich obecnych.

Niemcy. Rośnie popularność klubów konopnych

Pół roku po częściowej legalizacji konopi, eksperci krytykują system jej dozowania. Ale kluby konopne przeżywają boom.