Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć.
Założyłem konto ponieważ mam pytanie. Moje doświadczenie z substancjami to w zasadzie 3 razy w życiu MDMA wzięte w klubie z kolegą. Uwielbiamy ten stan oboje, chodzi o to wystrzelenie czystą euforię pobudzenie miłość do każdego. Tripowanie niezbyt nas interesuje. Stąd moje pytanie. Jutro zbliża się impreza a my niestety nie byliśmy w stanie zdobyć m-ki. Mamy za to po jednej pigułce takich szarych nazistowskich orłów z zawartością - 2cb. Rzekomo ma w nich być 22mg, w co wątpię ale do sedna. Chcemy wziąć tak aby to działanie jednak jak najbardziej przypominało to MDMA. Euforia miłość pobudzenie you know. Jak to rozegrać? Każdy z nas ma jedną pigułe i jak to wziąć? Sniif? Oral? Od razu cała czt może to będzie za dużo i wleci trip i lepiej to jakoś podzielić np połowa na sniffa i resztę zjeść? Tak jak mówię celujemy w działanie typowe dla mki no może z jakimiś ciekawymi efektami wizualnymi typu kolorki których po mce nigdy nie doświadczyliśmy. Jak to rozegrać? Pozdrawiam
  • 1423 / 574 / 0
@Aleyk mogles napisac w glownym zamiast robic caly temat ale niec bedzie - wezcie cala oralnie , najpewniej i tak ma mniej niz deklarowane a ok 20mg da wam ten efekt jakiego szukacie
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3 / / 0
I czekajcie cierpliwie, bo potrafi się długo ładować. Taka ilość na dwóch powinna dać wam lekką euforię bez przesadnej psychodeli i body loadu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois

Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.

Spektakularna akcja na Atlantyku. Przejęto 4 tony kokainy

Funkcjonariusze policji portugalskiej i hiszpańskiej przejęli w sobotę na Atlantyku prawie 4 tony kokainy. Narkotyki były transportowane statkiem z Wenezueli do Europy. 10 członków załogi zostało zatrzymanych.

Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?