Założyłem konto ponieważ mam pytanie. Moje doświadczenie z substancjami to w zasadzie 3 razy w życiu MDMA wzięte w klubie z kolegą. Uwielbiamy ten stan oboje, chodzi o to wystrzelenie czystą euforię pobudzenie miłość do każdego. Tripowanie niezbyt nas interesuje. Stąd moje pytanie. Jutro zbliża się impreza a my niestety nie byliśmy w stanie zdobyć m-ki. Mamy za to po jednej pigułce takich szarych nazistowskich orłów z zawartością - 2cb. Rzekomo ma w nich być 22mg, w co wątpię ale do sedna. Chcemy wziąć tak aby to działanie jednak jak najbardziej przypominało to MDMA. Euforia miłość pobudzenie you know. Jak to rozegrać? Każdy z nas ma jedną pigułe i jak to wziąć? Sniif? Oral? Od razu cała czt może to będzie za dużo i wleci trip i lepiej to jakoś podzielić np połowa na sniffa i resztę zjeść? Tak jak mówię celujemy w działanie typowe dla mki no może z jakimiś ciekawymi efektami wizualnymi typu kolorki których po mce nigdy nie doświadczyliśmy. Jak to rozegrać? Pozdrawiam
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Zapach palonej marihuany wystarczającym powodem do przeszukania samochodu przez policję w Illinois
Sąd Najwyższy Illinois orzekł, że zapach marihuany jest podstawą do przeszukania samochodu przez policję. Tym samym nie zgodził się z wcześniejszym orzeczeniem sądu, zgodnie z którym sam zapach palonej marihuany nie jest wystarczającym powodem do przeszukania auta.
Spektakularna akcja na Atlantyku. Przejęto 4 tony kokainy
Funkcjonariusze policji portugalskiej i hiszpańskiej przejęli w sobotę na Atlantyku prawie 4 tony kokainy. Narkotyki były transportowane statkiem z Wenezueli do Europy. 10 członków załogi zostało zatrzymanych.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?